thumbnail

Monday, December 14, 2009

~ Aidiladha 09 - Pertama Kali Kami Ber-empat ~







Ni 1st time raya berempat walaupun raya korban.tgk la diriku kurus x??..hahaha..kurus la skit dr gemuk...ms ni dh 50kg..hahaha nk turunkn lg 5 kg ni...iye la ms ngandung sufiya beratku naik 20 kg!amikk ko...mkn je keje nyer...but hopefully lepas ni BF full time bleh turun lg 5 je nih!..kene usaha gigih skit..

Okey ta ta bye bye.

Friday, December 11, 2009

~ My New Baby - Sufiya Irdina ~









Ini la baby yg ditunggu2 yg diberi nama Sufiya Irdina bt Suhaidi...dilahirkan secara c-zer dgn berat 2.8kg..hehehe..ringan je sebab terawal 3 minggu agak nyer sbb mama dia duk pulun jln kat jln tar tu spanjang bln posa & pulun mkn kat smua open house...hahaha..perut dh sendap baby yg kuar...
so far alhamdulillah smua sihat & selamat, lahir pada 22 syawal.

Okey ta ta bye bye.

Monday, December 07, 2009

Photoshoot Syahmi A t KLCC Park..
















Photoshoot Syahmi Kat KLCC, sila layari zaza lensamama.

Masa ni tgh pregnat 36 minggu..elok je minggu depan nyer bersalin. Hahaha....nasib dpt tukar tarikh dgn kwn sorg lg sbb kalo ikutkn tarikh photoshoot ni hjg bln 10 tp minta tukar awal bln 10 sbb dah rase mcm nk brsalin awal jek.nnti lepas ni adik nyer pulak..rezeki anak2..

Okey ta ta bye bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang