thumbnail

Tuesday, May 25, 2010

1st time pkai...

Smlm lalu Maju Juntcion seperti biase la sb pg balik ke taska then trus trpandang..eh mcm brkenan la nk try la...skali try wah..sesuai gitu!
Sblm2 ni mmg penah beli tp x sesuai la...x cantik sb x ikut muka...ni elok jek...syok ow..trus la beli RM 20..balik trus try lg then tayang dpn en.hubby..dia pun ckp "eh..cantik x mcm minah ind*n"

Hahahaa....sblm ni mmg dia x bg pkai dia kater x cantik mcm minah ind*n tp smlm menepati citarasa kami.labuh tutup dada,cantik trletak je & yg penting ikut muka.
En.hubby tmbh lg "mmhh...org dh abis zaman pkai b br nk pkai!"..uikss...sempat lg tu nk ckp!kihkihkihkih...
Nak tau ape mende nyer yg ku mengarut pagi2 nih!haahaha..tolong gelak kn saya skali tau sb org semua dah pkai ku br nk pkai!hampeh...
*
*
*
*
*
*


Hehehehe......pkai tudung sarung da..!!hahahaha......oppsss...muka pucat diwaktu pagi sb x sempat nk make up pg td!kihkihkih......
psss..muka ade nmpk kurus x?hehehee..perasan jek!kan?



ini hero nk menyelit gak time mama tgkp gmbr!huhuhuhu......
ok la..cukup cukup..time keje!hehehe....
Okey ta ta bye bye

5 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik je izwa...
akak pun suka pakai tudung cam tu, senang, tak yah iron, tak yah guna serkup, cepat dan praktikal....

ayu said...

izwa,
sama plak la komen suami izwa ngan suami ayu...mula2 dia mmg tak bg pakai gak..katanya mcm bibik indon je..last2 bila dah ada yg sesuai n berkenan, ok je la..so, tudung2 bawal terpaksa la tolak tepi.. bak kata fiza, mmg praktikal...senang nak pakai..

Pai the Mrs Razif said...

okey jer... comel gitu.
kita skang ni memang kena kejar masa dik oi. Lagi2 bila dah ada anak 2, 3. Masa itu sgt mencemburui kita. BEtul tak? Nak make up pun x sempat, kan?! Hehe :)
Lepas nih gi beli lagi wat stok byk2. Praktikal gitu.

Mrs.Eady said...

btul cepat & tangkas dgn nk kejar menyiapkn anak2 pagi2.hehehe...

kak ummisofie...senag giler x payah nk iron siap trus sarung.hahaha...br tau nih!

ayu...big bos ckp ok br la pg keje pkai tudung ni td..same je ngn husband ayu kan?ada ka bibik indon?huhuhu...

kak pai..ni br 2 dh kelam kabut org nk 5 anak ni..ntah mcm mane plak nk pkai tudung zaman akan dtg tu kan?hahaha......

Mrs Opit said...

iwa, dulu aku pun dok pakai tudung bawal..ada anak tak leh dah nak bergaya..abis dia tarik..nak2 plak tudung bawal susah nak betul balik adoi..skang.."aimi,aimi tariklah byk kali..mommy boleh sarung balik" hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang