thumbnail

Saturday, May 15, 2010

bz + penat + malas..

Skrg ni tgh busy packing barang sebab nk pindah rumah.Malas lagi bnyk dari rajin ni..adduuiii..en.hubby je yg rajin hari2.hihihihi...sory sayang!
Bygkn brg 1 rumah nk masuk ke 1 bilik...??ampun nk mengemas nyer!
Nasib la set katil,meja mkn dah ade org nak beli..playpen anak pun ade org nk beli..lega..jual tak mahal sebab nk bg setel semua jek!mmg rezeki org yang beli ok...hehehe...

Tambah sufiya yang kene campak skrg ni lg la brtambah penat..luckly sufiya tak meragam,senyum & gelak mcm biase.love u my gurl..hehehe...




Skrg ni mkne nyer saya terpaska cuti lg!Ya Allah..sory la kwn-kwn kat office..dgn keje yg sedia menimbun dgn 5S nyer lg..minta ampun MINTA MAAF kat kwn2 yg ade kat office sb trpakse sambung buat 5S tu..sory x dpt nk dielakkn lagi...huhuhhuh...sory.....

Ape lg nk buat sb otak x bleh pikir dh ni...umh sepah-sepah mcm kapal karam dgn anak x sihat...dgn syahmi br nk baik...harap-harap lepas ni semua seperti sediakala di rumah baru kami iaitu rumah ibuku!hahahaa......

10 comments:

maszmadi said...

hm, sufiya x chat yerk? ngan nak kmas umah, keje kat opis lagik.. musti penat pkir sumer tu kan.. apepon, smoga sume akan ok nnti..

halimatun saadiah said...

anak sy pun kena campak skrg ni..musim kot..

Mrs.Eady said...

Mas..semua kene buat slow2 kalo x stress nnti.hehehe....
Halimatun..ye la musim kat taska syahmi & sufiya rmai gak yg kene.

ayu said...

sufiya kena demam campak ke..
alahai siannya...danial pulak sejak 2 minggu ni asyik tak berapa sihat, naik merah2 n demam2 plak..rupa2nya nak tumbuh gigi.. n smlm kena sedut balik nebulizer... mmg musim sakit la skrg ni..
izwa, meh la jenguk blog ayu ye..

Mrs.Eady said...

Ye la ayu lepas sakit mata csmpak chicken pok la..risau je ntah biler nk ok ni..

Akn ku jengah ayu.hehehe...;)

Wina Momma Kira said...

alamak! Sufiya pula berjangkit chicken pox dr abangnye...ciannya

get well soon Sufiya :-)

shi3la said...

rasenyer skang memang musimmm mencampak lahh...kalo baby yang kener memang kesiannn...

salam kenal yerk...rase macam pestime singgah sini..

Cactusberduri said...

biasalah...klu dah ada anak2 ragamnyer bermacam2..belum lagi melayan regam suami,,,heheheheh..sabo ekk!!

Mrs.Eady said...

Sheila...selamat berkenalan & tq sb singgah..;)
Cactus...btul tu hahaha....salam perkenalan.;)

Mrs.Eady said...

Winaa...ni la akibat nyer asyik syg adik jek.hehehe...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang