thumbnail

Friday, May 21, 2010

cuti oowww....terpaksa cuti..!!

seperti yg semua tahu lately ni ku bnyk cuti..bkn cuti/mc suka2 ek tp anak2 sakit mata then 1 keluarga plak sakit mata trmasuk la diriku..selang je sminggu syahmi kene campak & chicken pox..elok je ngam2 seminggu sufiya plak kene.
boleh bayangkn brape bnyk cuti & mc ku??

mmhh..yg x best nyer kerja bnyk trjejas,trtangguh & cuti/mc ku di pertikaikn seperti ku suka2 ambil cuti/mc!!
sakit hati!!

ape nk buat anak2 sakit xde sape yg jaga..ibu ku still lagi bekerja..& ku xde org gaji ok!sakit hati..tension..sakit kepala..sbb benda ni menjejaskn prestasiku di tmpat kerja..sb org xkn ingt kenapa ku brcuti yg org ingt cuti & mc ku bnyk!!boleh ka mcm tu???huh..!

xde mood rase nyer biler pikirkn keadaan ni..bkn ku suka ok anak2 sakit..lgsg tidak!so xde makne nyer ku nk cuti or mc suka suki jek!ku lg suka anak ke skool sb dpt pmbelajaran baru tiap hari & yg best nyer ku dpt pergi ke taska 2 kali shari..


3 comments:

halimatun saadiah said...

agaknya musim budak kena chicken poxla skrg ni..

Pai the Mrs Razif said...

Sufiya dh baik ker ciken pox dia?? Apsal,ada dgr org kat opis bising pasal izwa cuti ker? Ntah la dik, manusia ni always dengki ngan org lain. tul tak. Diorg xder anak kecik xper la then lagi satu diorg byk $$$$ nak amik amah.
Cuti kpai pun dah x byk. Sama la nasib kita tp so far kpai xder dgr bising2 masa kpai cuti hari tu.
Kpai dah jadi follower izwa nanti izwa jd follower kpai lak yek. Bye!!! http://paithemrsrazif.blogspot.com

Mrs.Eady said...

Ado la kak..huhuhu..biase la bkn semua org paham biler kiter ade anak kecik ni..:(
kak pai..rs nyer dh follow la.hehehe...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang