thumbnail

Friday, June 25, 2010

Hadiah utk Si Jantung Hati.

Hari ni saya dah terima coklat yang diorder dari kwn alam maya zurien. Coklat ni utk gift pack Syahmi kat taska nnti nak bagi kat kwn2 dia je.Coklat ni atau lebih di kenali sbgai LoliChoc. Murah giler & bau dia...nyum nyum nyum...enak!isyy...nasib baik tgh diet! Kwn2 yg nk cari coklat murah & sedap sila2 lah jengah2 kat blog kwn saya ni zurien.

LoliChoc

dan

*
*
*
*
*
*
ta daaaaa.....
*
*
*
*
*
*

Small Gift

Alang-alang order utk Syahmi skali saya order la Small Gift ni utk en.hubby tercinta sempena hari bapa yg lepas.hehehe... zurien ade buat promotion jadi saya pun ambil kesempatan lah!hahaha...
Stop Stop..kene sambung buat keje nih!!hehehe....


4 comments:

Amar Nasir said...

like this

Me Mrs.Eady said...

hehehehe...tq!

Mrs MaMA said...

iwa..mcm sedap je.....test skit?? hehehe

Me Mrs.Eady said...

Bleh bleh tp iwa bg utk aimi ar!hihihihi...ade ade nnti tau tp yg penting mmg sedap!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang