thumbnail

Monday, June 07, 2010

~ Happy Vacation ~

Hari ni kembali berblog setelah cuti 3 hari, dah ketagih la!nggeeeee.........hihihihi........
Ok la nk cerita psl bercuti last week lepas 4hb-6hb Jun..sebenar nyer niat bercuti ni sb anak-anak dah sihat & sambut anniversary kami..wah!syokk oww....lame x rehat mcm ni!rase mcm xnk balik je tp ape kan daya ade bnyk lagi tanggungjwb lain dgn rumah mcm kapal karam akibat pindah aritu pun x setel2 lg.huhuhu...

Atleast percutian yg kami rancang ni brjln lancar,anak-anak okey happy,sihat & kami pun bergembira sepenuh nyer..kiter cuci mata lah..x tau nk citer ape sebb best sgt!by the way kami itu adalah saya,suami,anak2,ibu ku & adik ku..hihihi.....

Ini lah tempat nyer....:)





 













Kami yang happy!

5 comments:

Lady of Leisure said...

bestnya kan holiday kat pantai.. lady lama dah tak ke pantai.. tapi balik rumah mertua di melaka selalu nampak pantai pengkalan balak..

Me Mrs.Eady said...

best sgt2 lady..smpai rase xnk balik.hehehe.....

myb next time nk pg lagi kot.hahaha.....syok tgk anak2 happy main air..;)

ayu said...

syoknya bercuti ye....

hehe...izwa, jemput jawab tag dari ayu ye...mengenai penyusuan susu ibu...blh share ngan rakan2 yg lain nnt..

Pai the Mrs Razif said...

Bestnya tgk syahmi mandi pool. AThif memang takut air. Puas kitorg pujuk soh masuk dlm pool sampai kesudah memang tak nk masuk. Huhu....
Camner caranya nak bagi dia tak takut air?

Me Mrs.Eady said...

ayu..insyallah izwa akan jwb tag tu ye..tp cuti kali ni mmg best giler..;)

k.pai : mmg dr baby kitaorg selalu bwk dia masuk air..dulu takut gak tp biase kan dulu main kat gigi air je..suh letak kaki je..bwk pg pool baby..lame2 msti dia ok tp kene bnyk kali la bwk.hehehe...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang