thumbnail

Wednesday, June 23, 2010

Kerana Cinta Kami Gembira!


Hari ini kwn saya telah membuat saya tersenyum sepanjang ptg..hehehehe...
kwn saya adelah : kak ummi sofie & atun

Sebab kami belajar ilmu baru kat facebook walaupun x segempak mane pun.hehehehe....setakat bentuk love tu dpt membuat kami gembira!saya pun baru je belajar benda tu dari kakak saya.hahahahaah....

Ape pun saya syg kwn2 saya ni. Saya syg semua kwn2 saya yg baik2 belaka ni.
Kawan2 yang menceriakan hari saya.

Okey ta ta bye bye..

4 comments:

halimatun saadiah said...

haha..kelakorla..akak ni,wat malu sy je..

Me Mrs.Eady said...

kihkihkih...bleh senyum smpai pagi tau sbb hal smlm!

wahida said...

salam kenal izwa..saya dah jd follower awak, kalau senang singgah blog saye lak ye..

Me Mrs.Eady said...

salam wahida..tq be my follower.
saya akan terjah ke sane.hehehe...
selamat dtg ye..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang