thumbnail

Monday, June 28, 2010

Syahmi's Birthday Kat Taska.

 Dalam keje bnyk pun sempat gak jalan laju2 pegi taska hantar kek then terus lari balik office.hahhahaah....bz la sbb unit saya ni tgh sibuk so saya sekali terlibat utk sediakan fail,seperator...oppppssssssss...bkn nk citer psl keje la!!

Nak cerita psl birthday Syahmi kat taska,ini 1st time Syahmi potong kek kattaska jadi mama dia yg lebih teruja!hihihii....











By the way kwn2 Sufiya xde sbb dia tengah tido.huhuhu.....
Tak boleh nk coret bynk2 dh x sempat!
Okey nk sambung keje yg bnyk giler nih!

5 comments:

Rozy said...

wahh..hepi ja tengok si syahmi tu..
sedapp kek syahmi, acik nak cikit..

Me Mrs.Eady said...

Kak rozy..sbnr nyer mak dia lg happy.hehehe...1st time la katekn.
Alamak jgn mintak kak susah nk antar nie.huhuhu..;)

nieda said...

happy birthday Syahmi

Me Mrs.Eady said...

tq nieda..;)

wahida said...

alamak, bestnye kek syahmi tu, gambar barney lg, perisa ape kek tu?? tempah kat ne ye??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang