thumbnail

Wednesday, July 21, 2010

Award Lagi..yehaaa....

Award dr No.19

Wahhh..pagi-pagi dah dpt award ni..terharu rasa nyer..tak sangka diberi award ini. Syahdu la pulak pagi-pagi ni dgn keadaan sejuk hujan nie..hehehee...

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni..

    - Thank You sbb berikan award nie. Pemberi award ini baik hati sbb walaupun saya ni sekadar silence reader kat blog No.19 ini.

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain..

    1.  Mimi a.k.a Virgolady
    2.  Wahida
    3.  Nieda
    4.  Kak Fiza a.k.a Umisofie
    5.  AyuKhairy
    6.  K.pai a.k.a MrsRazif
    7.  Zaifah Azny
    8.  Ayu a.k.a Cactus Berduri
    9.  Atun85
   10. Kak Rozy

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..

   - Insyallah...tapi kalo sape2 yg singgah ambil la ye award nie.Hehehee...

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

   - Best ke?? Cuma blog saya ni bnyk cerita hal anak-anak sahaja cuma kdg2 aje ada luahan hatiku yg tak seberapa ni. Hahahaha...

Psstt...darling-darling sekalian..sila amik ye biler singgah sbb saya tak sempat nk post kat blog masing2 dgn keadaan internet ala-ala siput sedut nie...huh...kalo boleh pun singgah tp tak boleh nk tinggalkan jejak.. Sory darling!

Okey ta ta bye bye..

9 comments:

ayu said...

thanks izwa.....hehe...nnt ayu buat entry ni ye..^_^

Mrs.Eady said...

orait darling!..;)

Cactusberduri said...

huarghhh...temo kasih bebanyak laling ku..muah muah....lama dh x dapat aword neh...cayalah hehe

Mrs.Eady said...

heheehe..u r welcome darling!;)

Pai the Mrs Razif said...

thanks dik. Ni la 1st award yg kpai dapat. huhu.....

Mrs.Eady said...

k.pai, u r welcome.
suka blog k.pai sbb ade ameer ngn athif..;)

wahida said...

saya dah amek award izwa ni..rasa teruja sbb first time ..hehehe...

halimatun saadiah said...

thanks ye k.izwa bg award ni kat atun..nanti aun wat entry ye..

Mrs.Eady said...

wahida & atun : u r welcome..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang