thumbnail

Friday, July 23, 2010

Bo..Bo...Bowling!

Boleh ke niee..?? Hehehee...

Wahhh...keterujaan mlm ini telah tiba hari nyerr..hehehehee..eleh bkn ape la setakat nak pegi main bowling jek! Sebenar nyer bkn ape saya ni dah dekat 10 thn tak pegi main bowling...Silap-silap mlm ni saya juara longkang! Hahahahahaa...

Oppss...saya nak pegi ni dgn adik beradik saya. Kakak & family, saya & family, adik lelaki saya. Sebenar nyer saya sgt teruja sebab ini kali pertama kami nak hang out! Sungguh..sbb adik saya ni selalu sgt tak nak join aktiviti keluarga ni. Almaklum la family kami ni mcm drama swasta!Mhhh....

Nak main boling ni pun adik lelaki saya tu yg ajak jadi kami terus setuju la! Mgkn ini hikmah nyer atas semua yang terjadi ke atas keluarga saya. Hal-hal pahit duka tu lagi merapatkan hubungan kami adik beradik. Alhamdulillah...saya harap hubungan kami adik beradik akan sentiasa begini & berterusan sampai bila-bila. Insyallah..

Tak sabar nyer nak tunggu malam! Hhahaahaha..lagak mcm org pandai main je kan?

Okey ta ta bye bye.

2 comments:

wahida said...

saya pun dah lama giler x main bowling...best kan hang out ngan family..anyway, buang jejauh kisah sedih tu ye...

Mrs.Eady said...

okey tq wahida..x sabar nie nk pg mlm nie.

dr smlm duk trpikir nak pakai baju ape, anak2 nak pkai baju ape..hahahaaa...padahal dlm tu gelap daaa...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang