thumbnail

Tuesday, July 27, 2010

Bowling Punyer Cerita.

Hari ni baru la rajin nak buat entry psl pegi main bowling jumaat mlm lepas. Smlm bnyk malas lorrr...hehehe..tp hari ni saya rajin sbb hati saya sgt-sgt happy sbb nyer cincin kawin dah sihat, dah dpt rantai yg saya idamkan utk Sufiya, yg paling penting saya dah terima CD Photoshoot dari zaza ptg smlm!yeayyy....suka nyer!!
Nnnti saya buat entry gambar-gambar yg saya shoot aritu ek...hehehee....

So hari ni kiter cerita pasal saya pegi bowling dgn kakak & adik saya. Jumaat lepas maghrib kami bertolak & terus ke Times Square! Wahhh...teruja giler sbb berkurun dah tak main bowling nih! Tapi bkn main betul-betul pun suka suki je tapi yg lebih nyer bergambar!

Kite tgk gmbr la ye sbb saya tengah belek2 gambar dari zaza sebenarnyer..Hehehehe....teruja!!

Kami

Adik-beradik

Adik kami

eh eh..saya?

Sufiya Irdina

Syahmi nak main jugak ke??

bergambar lagiii...aduii..

baru la start main.hehe..

hubby..

Sufiya & Hazirah

Me & Hubby..

Hehehee...nak tau, saya la juara longkang!!
Kalo tak caya tgk nie..hehehe..

 I for izwa..Ini group saya,hubby & adik

ni group kakak,hubby & adik ipar dia.

Syokk sgt sampai kami main 3 frem..dari pkl 9 mlm smpai pkl 11 mlm. Nasib la mase ni Syahmi & Sufiya langsung tak meragam. Macam tau-tau jek mama dia nak meronggeng dgn long & pak su dia!Hehehehee....mmg baik la anak mama mln tu. Syokkk oww...

Hahahahaaa.......nak tau tak? Setelah lama kami tak bergambar bersama, mlm tu kami dpt bergambar bertiga.Saya sgt gembira, terharu & sedih jugak sbb teringatkan abah yg masih lagi 'jauh' dari kami & ibu yg 'dingin' dgn anak-anak.Opss......lari tajuk sudah!

Ape pun saya harap ada lagi aktiviti kami nanti & harap-harap kami berterusan mcm nie. Insyallah..
Okeylah nak layan gambar dari zaza lagi. Hehehehe..sabar tau nnti saya buat entry utk gambar-gambar ni okey.

Ta ta bye bye..

2 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

izwa,
wahhhhh...best sangat dpt beronggeng main bowling. akak sgt teringin nak main bowling. sgt2 teringin. byk kali nak gi selayang mall, tapi tak jadi...huwaaaa...

Mrs.Eady said...

hheeheehehe...kak fiza,tu la teruja giler sbb dh brkurun x meronggeng semenjak ade anak nie.
bkn main sgt pun tp sibuk ler brgmbr smpai abis beteri kamera tu.kekekekekee....

lepas ni nk try pg tgk wyg bwk anak2 plak..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang