thumbnail

Monday, July 05, 2010

Entry utk Najihah


Inilah baby yg dinanti2kan oleh Naja & suami. Baby boy yang dilahirkan pada 2.7.2010 dengan berat 3.39kg dikeluarkan secara c-zer kerana 'laluan' tak terbuka.
Gambar ini diberikan oleh Naja sendiri melalui hphone.
Kini baby Naja masih lagi di NICU sebab ade jangkitan kuman dalam paru-paru disebabkn terlalu lama duduk di dalam perut sedangkn air ketuban sudah hampir habis.
Insyallah kini baby Najihah semakin kuat & sihat.
Saya diberitahu Naja & baby akan keluar dari hospital hari ni.
So saya & family mengucapkan :
Tahniah kwnku dikurniakan baby yg comel, yg putih melepak ni!hehehe....
Semoga bergembira dgn kehadiran anak yg ditunggu2 selama 39 minggu ini.
Semoga berjaya dlm menyusukan anak ye kwnku..


pssssstt..tgk org mengandung & bersalin saya pun rasa mcm nak mengandung lagi jek.hahaahaahaha.......

4 comments:

nieda said...

comelnya baby..suka bau baby, perfume terhebat..haah kan rasa nak ngandung balik..hehe..tahniah pd naja dan suami

Mrs.Eady said...

kekekeke..ingt kan izwa sorg jek.
mmg best tau bau diaorg ni..x puas nk cium walaupun beribu kali!
hehehe...

Wina Momma Kira said...

alahai..ciannya tgk baby yang kena cucuk macam² wayar nie..semoga baby cepat sembuh

Izwa, jom join Wina kekekekeke :-)

Mrs.Eady said...

hai wina..lame x dgr kabar!hehehe....tu la izwa ms anak duk bwh lampu sb kuning pun nk nangis inikan pulak mcm ni...sedih...

tp baby ni dh okey.alhamdulillah..hehee..

join?waahhh...en.hubby x bg 'kelulusan' lagi la.hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang