thumbnail

Tuesday, July 20, 2010

** Hari BerSantai **

Hari ni nak cerita pasal kami pergi makan kat Warung & Restoran Santai minggu lepas. Warung Santai kami pergi hari sabtu ptg lepas en.hubby tercinta balik kerja, Warung Santai ni terletak di Tesco Ampang & Restoran Santai kami pergi pada ahad pagi sbb ibu teringin mkn Laksa Johor kat situ. Yang ni terletak di TTDI ( Taman Tun Dr. Ismail ). Walaupun jauh dr Cheras ni tp kami sanggup pergi demi Laksa Johor nih! Hehehhe....berbaloi-baloi!Memang the best la Laksa Johor nih! Heheheh...kalo tak takkan Syahmi abiskan 1 mangkuk!

Hari Sabtu :
Kat sini kami mkn Nasi Goreng Santai, Sup Ayam & Nasi Goreng Kerabu je. Kat sini biase-biase je kami makan.
Tapi tgk la gelagat Syahmi nie..

Warung Santai

Layann..sup ayam!

Oppss....snap!

Hari Ahad :
Bersarapan dr Cheras - TTDI demi Laksa Johor. Hahahaa..

Restoran Santai

Laksa Johor terbaikkkk!

Nyum Nyum Nyum....sedap!

Adik mkn biskut je..

Last skali kami cadang nak singgah ke Munawarah tp tulis kat situ buka pkl 10 pagi tp kami tunggu smpai 10.10 pagi still tak buka lagi!Mmmhhh...hampeh!dah dua tiga kali kene mcm ni. Ape lagi balik je la malas dah nk tunggu. Sebelum sempat lagi bungkus Laksa Johor ni 3 bungkus utk kami mkn ptg pulak kat umh.Hehehehe..
Dah kenyang hati pun senang! Tak caya?
Tengok nie.hehehe..

*
*

Wajah-wajah kesayangan saya..

Okey ta ta bye bye..

7 comments:

wahida said...

sampai skrg x pandai mkn laksa Johor.. x tertelan..x tau lah nape..

Mrs.Eady said...

la ye ke....izwa dulu pun same la tp skali dh rase yg nie mmg sedap giler!tp mkn laksa johor yg nie je tmpt lain mmg x mkn ler.;)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

seronok sekali melihat syahmi makan. tak pandang orang dah ye....

Mrs.Eady said...

kak fiza : syahmi ni mmg suka mkn.hehehe...kecuali sayur!

Pai the Mrs Razif said...

bestnyer tgk syahmi makan? camaner nak soh Athif mkn cam gitu yek?? :(
Nampaknya satu hari dari pagi ke petang mkn laksa johor jer la izwa and family. hiks! =)

Mrs.Eady said...

k.pai..biase kitaorg ajak dia mkn sama2 smbil2 dia mkn sndiri kitaorg suap bg dia rase ape yg kitaorg mkn..

lame2 dia dh terbiase mkn jadi asyik nk mkn je la pulak.hahaha..;)

nieda said...

sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang