thumbnail

Wednesday, July 14, 2010

* Report Card Sufiya *

Hari yang dinanti-nanti telah tiba!Hahahaha....ntah ape-ape la saya ni kan?Teruja tak tentu psl! Padahal ambil report card jek..Takpe la, nak cerita jugak. Lepas susukan Sufiya tadi mulalah sesi 'berbual' tentang Sufiya ni.

Ape yang ditanda dalam report card ni adalah perkembangan Sufiya dari bln Jan - Jun. Mean dari dia 3 bln - 8 bln je. So nak kate tak bnyk perkembangan ade la jugak. Ala mcm semua baby-baby lain la sama je..kalo ade pun terlebih terkurang sikit jek! Biase la perkembangan seseorg baby tu tak sama.

Saya sempat la snap sikit-sikit kat situ..bkn ape dah jadi hobi pulak! ke saya ni dah takde keje lain nih?Hahahaha...

Ni mase mama baru sampai...tido lagi!

bilik baby

wall luar

pintu masuk bilik

Semua gambar-gambar bilik diambil pada waktu pagi jadi bilik ni kosong lagi. Nak kata bilik baby penuh tak juga, rase nyer ada 16 baby, lagi pulak dah ada baby yg dah berjalan dah pindah kelas jadi lagi kurang baby dlm bilik ni.

Ni dia budak yang di report nih! Hehehehe...bknlah..ni lah Sufiya Irdina yg dah pandai angkat tgn kalo kiter tnye "sapa baby abah angkat tgn?" dgn laju nyer Sufiya angkat! Abah jugak bkn mama. Sama la dgn abg Syahmi dia tu.

part time jaga ke cik adik?

senyum senyum..

*
*
&
*
*
inilah dia
*
*

report card

isi kandungan


Okey lah ta ta bye bye..bzzz.....

7 comments:

ayu said...

izwa,

cepatnya sufiya dah berdiri ye..

eee...geram je ayu tgk baby izwa ni..ni yg teringin giler nak baby gurl ni...opssssss....tunggu budak2 ni besar dulu laaaa...

bagus2...perkembangan yg sangat memberangsangkan..

Mrs.Eady said...

ayu..sufiya ni meniarap,merangkak,berdiri semua cepat sgt dr abg dia.

kekeke..nk baby girl?boleh je!;)
skrg ni izwa nekad nk BF Sufiya 2 thn, mcm Syahmi dulu 1 thn 6 bln je lepastu dh ngandung terus stopkan.

wahida said...

perkembangan yg bagus!! moga sufiya sentiasa sihat walafiat sentiasa...

Mrs.Eady said...

wahida..tq so much!

nieda said...

kecik2 dah ada report card...bagus boleh tau progress anak

Rozy said...

wuishh..bagusnya day care bih...dahlaa bersih dan ceria..siap ada report card tu..

Mrs.Eady said...

nieda : mmg pun lagi2 taska mar ani bape kali menang anugerah penyusuan bdn terbaik peringkat wilayah persekutuan.

kak rozy : tu la bagus ade atleast kiter tau progress anak kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang