thumbnail

Thursday, August 12, 2010

2 Suku Kata

buku lagi

Ni la dia buku baru Syahmi lagi.
Naik next step utk dia belajar.




adik yg suka kacau abg.

Sekarang nampak juga la Syahmi ni dah pandai sambungkan dua suku kata ni.
Buku ni ade 4 step tapi kami beli 2 step je.
Harap-harap sebelum Syahmi pindah kelas ke umur 4 thn dia dah pandai semua suku kata.

Okeylah takde mood la bln pose nie tambah dgn migrain ni asyik dtg je balik dua tiga hari ni.Tak tahan owww....mcm nk pitam pun ade.Rase nak mcm nie jek!


Tapi apakan daya kerja masih lagi ada & tanggungjwb lain msti kene buat jugak.Hehehehe..tahan je la walaupun dah berhari-hari nie.
Ade entry lagi tapi tgk la kalo rajin ade la hari ni kalo tak esok je la ye.Hihihi...
Okey ta ta bye bye.

7 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sian izwa,
selalu kena migrain yer...sabar la yer...

pandai syahmi, dah nak pandai baca la tu... sblm 4 tahun, insya Allah boleh baca.

Mrs.Eady said...

kak fiza : terima kasih bnyk2..cuma lately nie je asyik kene migrain..yg paling sedih susu mcm dh kurang skit tak meriah mcm sblm nie..:(

insyallah amin,hrp sblm 4 thn ni dia dh pandai..:D

wahida said...

sufiya kacau abg ye...

Mrs.Eady said...

ni hobi sufiya nak bg abg menangis merajuk.heheheh...

Fara said...

bagusnyer..besar buku n abjad dlm tu..izwa beli kat ner eh..nk gk belikan farisha..

Mrs.Eady said...

fara : betul punyer besar daa huruf nie.hehehe..beli kat carefour ampang. rm10 kalo tak silap 1 buku.so far alhamdulillah nmpk syahmi dah boleh baca & ikut 2suku kata ni.

Mrs.Eady said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang