thumbnail

Thursday, August 12, 2010

` Barang Baru '

Breastmilk Bottle

Yang ni dah lame idamkan tapi tak terpegi nak beli or order kat online. Alih-alih kakakku bagi.Wahhh..tq la kak! Suka giler nie. Lagi bersemangat ku nak buat stok susu walaupun bln puasa ni nmpk nyer terjejas teruk. Terpakse la pam pagi ptg mlm..walaupun hasil nyer mendukacitakan.
Lain pilihan jalan kaki ke taska laaaa...biase mmg pg tiap hari tapi kalo tak sempat saya tinggalkan bekalan je cuma skrg bln puasa tak boleh tak pegi taska sebab stok tak bynk. Jadi daya tak daya jalan jugak la perlahan-lahan. Tak tahan cahaya matahari je ni sbb migrain teruk la skrg ni.
Ntah mcm mane nk hilang kan migrain nie?!

&


Skin food

Ni alat make-up baru.
Yang tegak berdiri tu maskara, yg bulat tu lip gloss ikut darah, yg dlm paket kecik tu pencuci muka & scrup dia bg percuma utk test.
Yang ni try sbb ibu ckp benda ni dari korea & sesuai utk kulit org asia. Beli kat JJ AU2 yg baru buka tu.
So far ibu pakai okey je jadi ibu dah tukar dari SKII ke Skin Food ni. Lagi harga dia jauh lagi murah dr SKII tu.
Saya biase pakai Maybelline produk jadi masih belum bertukar lagi la cuma yg ini tambahan saya punyer brg make up jek.
Pakai pun ikut mood.Haahaha..ade hari rase nak ber make up ku make up lerr..kalo tak lip gloss & maskara jek!

Okey ta ta bye bye


4 comments:

wahida said...

saya pun jarang make up, kalau make up pun ikut mood je lah...

Mrs.Eady said...

kekekeekkeek.......same ler kiter!

Fara said...

wah sempat gk beli make up baru..sempena raya la nih..heheh

Mrs.Eady said...

kekekeke..bkn tuk raya tapi sebat duit mak sbb kebetulan dia beli dia punyer kiter pun hamik la skali!kekekekekeek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang