thumbnail

Monday, August 16, 2010

Bercuti Di Mane ye...?


Kat mane nak pg bercuti ye..?
Mhhh..saya tgh bincang-bincang dgn kakak saya ke mana nk pg brcuti.
If thn ni dlm M'sia lagi la if thn dpn kami rancang nk pg luar.
Takde la jauh myb Jakarta/Bandung/Bali.
By the ways Ho Chi Minh cancel & dibuang dr list kami!
Cuma en.hubby tercinta saya tak berapa setuju pegi ke luar kerana anak kami masih kecil..
Kater nyer anak-anak tak paham.Heheheeh...ade betul jugak!
Sebab anak-anak saya hanya suka mandi-manda jek!

Jadi..cadangan kami adalah Kota Kinabalu, Sabah!
Utk thn dpn laaa...
Tapi kami tak tahu tempat tu mcm mane.Hehehe...
Ape pun yg best nyer Rumah Rehat Mara ada kat sane. Dah jimat 1 benda!
Kwn-kwn kalo kat sini-sini kat mane yg best ye..?

Okey la ta ta bye bye

4 comments:

wahida said...

izwa, kalau anak2 suka mandi manda ni saya suggest gi Lost World of Tambun tu...mmg best!! anak2 mesti suka..x yah jauh2..tapi kalau nak jauh jugak, Sabah the best destination!!

nieda said...

seronok bercuti sebenarnya..anak2 plg happy

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

izwa nak bercuti ke? seronoknya. akak dah lama tak bercuti....bila la nak bawa budak2 ni bercuti yer....

selmat bercuti. bila nak perginyer?

Mrs.Eady said...

wahida : los world of tambun?wah..menarik idea nih!tq lah..:D

nieda : betul..kalo kiter syok tapi anak tak seronok semua jadi tak syok kan..

kak fiza : cdg hjg thn..hehehe..tu wahida dh bg cdgn jadi nk survey la nie..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang