thumbnail

Thursday, August 05, 2010

** Gelagat Penawar Duka **

Syahmi Irsyad & Sufiya Irdina

Abg adik & Adik abg

Tersenyum manis cik adik nie..

Seksi ke mulut tu?

Adik dah nmpk kamera mama!

Rebut balik..keke..

Kalah ke dik?

Ready..ready..

Hah nak amik kamera mama la ni!

Ni la semua gelagat & ragam yg dpt menghilangkan tekanan, stress & tension mama. Lega sgt-sgt dpt main dgn Syahmi & Sufiya ni walaupun kdg-kdg mendatangkn kemarahan, kepenatan.Kekekeke..(mcm la aku sorg je rase mcm nie!hahahaha...)

Si Dia Cinta Hatiku..Mr. Suhaidi..

Ape pun lepas ni hidup aku hanyalah utk suamiku,anak-anakku, kakakku,anak buahku - hazirah, adikku & ibuku.
That's it!!
Hidup perlu diteruskan walau ape pun yang terjadi.
Harap-harap mendung terus berarak berlalu pergi & tak kembali.

Okey ta ta bye bye.

Psstt..hari ni duty jaga kaunter jadi bnyk masa terluang utk buat bnyk2 entry!lagi pun nak hilangkn boring nie.

5 comments:

ayu said...

bagusnya syahmi main ngan sufiya ye.. kalau hariz, siap berebut2 lagi dgn danial...nnt dgr la danial menangis..huhu..susahnya nak ajar dia berkongsi...macam mana ni?? izwa, nak tips...^_~

wahida said...

sufiya yg memiliki smiling eyes..

Mrs.Eady said...

ayu : always ckp dgn dia " jgn berebut ok, jgn buat adik ye"
nmpk je nk berebut trus ckp cepat2'mama ckp ape td syahmi?' jgn buat adik kan..ckp ckp ckp & terus ckp lame2 dia pun akan ckp balik ape kiter ckp.hehehehhe..

wahida : sucikn senyuman dia?kekekeke...mama yg perasan!

ayu said...

ok..akan try...tp mmg ayu dh ckp mcm tu pun...huhu..try + try lg..

Mrs.Eady said...

bak kater dr. fadilah kamsah la..dgn anak kiter kene ckp 200 kali baru dia dgr.hehheee...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang