thumbnail

Monday, August 23, 2010

* Koleksi Buku *


Ni semua koleksi buku Syahmi & Sufiya.
Tiap hari mesti baca buku tak kira la ptg ke mlm even dlm kete pun baca buku.
Ade lagi buku dlm kete yg tu tak sempat nak amik gmbr.
Yang kecik-kecik tu buku adik yg besar gabak tu buku Syahmi.

Minggu lepas ade lagi pegi beli buku lagi.
Ni dia
*
*


Ni koleksi buku cerita utk Syahmi.
Yang pink dgn buku Dr.Fadilah Kamsah tu buku mama dia.Hehehehe..
Semua buku Syahmi maktok dia yang belikan.
Biase saya memang membaca lagi-lagi kalau time mkn itupun kalo saya mkn seorg la.
Kat office biase saya mkn sorg.Jadi takde la boring sgt.

Skrg ni balik je dari taska maktok dia bacakan dlm kereta,smpai rumah abah dia pulak amik turn mlm nk tido abah dia lagi yg bacakan.Hehehe..mama layan adik ler!
Harap hobi Syahmi ni sampai la dia membesar.Insyallah..

Okey ta ta bye bye.

2 comments:

wahida said...

syahmi ngan sufiya rajin2 baca buku ye...u all cepat sihat tau!!

Mrs.Eady said...

tq auntie wahida..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang