thumbnail

Tuesday, August 03, 2010

Migrain!Migrain!

Migrain!

Hari saya kene migrain yg teruk skali!! Biase jarang-jarang kene migrain ni kecuali mase pregnant jek TAPI disebabkan ada hal yg menyebabkan saya sakit hati & sakit kepala terus migrain saya dtg!
Dah 2 hari tapi still lagi tak hilang-hilang.
Skali saya kene migrain mmg teruk sampai saya terpakse berkurung dlm bilik gelap yg tiada sedikit cahaya pun & lgsg takde bunyi ape-ape!
Tapi....kerja tetap kene kerja..
Malas nyer nak amik MC..bkn ape nanti saya tetap kene jaga anak sekiranya saya MC. Bkn tak suka jaga anak sendiri tapi nanti saya bertambah letih & stress jadi nyer..Jadi baik saya kerja je..sama je atleast kat office saya boleh take 10 utk rehat kejap-kejap.
Cuma yg saya tak tahan sakit nyer dah bertambah teruk, dah sakit dari bahagian mata hingga ke tengkuk dah nie..

Saya nk try nie.





Mhhh...tadi jumpa doktor just mintak ubat ini.


Synflex.

Tapi tak boleh mkn bynk sebab saya menyusukn anak. Cuma boleh mkn pagi sekali & mlm sekali then kene tido.

Okey ta ta bye bye..
Harap-harap migrain saya pun pergi skali..

5 comments:

wahida said...

kesian kat awak...kurangkan stress k...

Mrs.Eady said...

wahida tq so much..harap-harap cepat la migrain ni hilang dh 2 hari dh nie..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

siannya izwa...semoga cepat sembuh yer.

IDAZS said...

semoga cepat sembuh yea izwa. jgn stress2.. saya jarang kene migrain. tp akan kene bila window shoping...huaaaaaa!!!!

Mrs.Eady said...

kak fiza : terima kasih,cm tak tahan sbb dh mkn ubt tp tak boleh tido sbb bdk2 tak sihat jugak time nie.Syahmi asyik salah mkn je asyik buang air, Sufiya sakit gusi gigi nk tumbuh.

IDAZS : syokk oww window shoping nih trus hilang migrain!kekekekee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang