thumbnail

Wednesday, August 25, 2010

Sardin Roll

,
Bahan-bahan

Gulung

Hasil

Ni la dia sardin roll yg di citer-citer kan.Hehehehe...bkn hebat pun sbnr nyer tapi disebabkn
ni 1st time buat sndiri jadi teruja la pulak lagi-lagi en.hubby suka sgt.
Bkn susah pun nak buat nyer tapi hari tu dah takde idea nk nak mkn ape mase berbuka ttibe-ttibe terpikir nak buat sardin roll lah dari beli kuih pastu tak sedap la lagi baik buat sndiri jek!

Sudah nyer dua hari berbuka & sahur mkn sardin roll ni.Hehehe...sedap sgt ke?!
Biase-biase jek!Hahahaa...yg penting en.hubby suka tu jek.

Nanti ade mase saya cerita pasal sotong/ayam/udang goreng cili api ye.
Sedap shingga tambah nasi!
Hahaha....opsss!sory posa lerrr.....


8 comments:

LIP (^_^) said...

yummy nyeeeeee.........

wahida said...

I likeeeee sardin soooo much!!!!!

Mrs.Eady said...

mummy emmil : nyum nyum nyum..:D

wahida : my hubby like tooooo...kekekekeke.....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...sardin roll....bg idea berbuka neh. hehe

Mrs.Eady said...

kak fiza..ni kes kecewa sbb beli kuih tp tak sedap!last2 buat sndiri jek lerrr...tp ni je la yg pandai!hahahaa...

ayu said...

menarik..nak try la nanti..

Mrs.Eady said...

Ayu..dah try kan?simple,senang & kenyang kan?hehee..

IDAZS said...

my fevret. nyum2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang