thumbnail

Monday, August 23, 2010

~ Tak Sihat ~


Syahmi yg sakit mata



Sufiya yg demam panas

Empat hari saya bercuti..2 hari MC & 2 hari EL.
Sebenarnyer saya dpt MC sbb Syahmi sakit mata disebabkan dia selsema teruk tapi
Syahmi ni sakit mata 1 hari jek..Keesokkan nyer ttiba-tiba Sufiya demam panas!
Alahai..nasib la mama ade MC tu..tapi dah masuk hari-3 demam Sufiya still tak kurang.
Check punyer check rupa nyer anak dara saya ni nak tumbuh gigi kapak!
4 hari tak nak mkn ape pun just susu je yg dia nak...duk ngempeng ler ngn mama dia nih..dah ler penat dgn puasa tapi ape boleh buat dah itu je yg dia nk isi perut mama redha je la.
Dgn mlm Sufiya bgn sejam skali lagi la mama dia nie pening.

Hari ahad pagi baru la Sufiya okey itu pun tak lepas dgn air asam jawa kat kepala dgn cool fever.
Hari ahad baru la dia nak mkn sikit-sikit itu pun just mkn kurma je.
So hari ni dtg kerja busy la sikit..heheehe..sempat plak nk update entry ye?!.
Take 5 okey!Kekeke...
by the way..pada kwn-kwn yg lain saya sempat jengah & baca je tapi tak sempat tinggalkn komen okey.

Okey la nak sambung kerja.
Ta ta bye bye.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang