thumbnail

Friday, August 13, 2010

Tukar lagi?


Rase mcm nk tukar 'rumah' baru je ni?
Kaler hitam ni rase teramat membosankan & tak menarik..
Mhhhh..ape pendapat kwn2?
Hhehehe..layout blog nie la..
Okey ta ta bye bye.

6 comments:

wahida said...

dah nak raya ni haruslah tukar design rumah baru kan izwa kan?

Mrs.Eady said...

wahida...rase mcm nk muntah tgk kaler hitam tu ntah ler nape!pening daaa tgk gelap2 nih.hehehehe..

ayu said...

cik kak izwa,

macam mana nak tukar..ajar sikit..huhu...nak gak tukar, tapi tak reti (sbrnya tak sempat nak tukar kat ofis ---> malas nak tgk cara2nya)....hahaahaaaaaaaa

Mrs.Eady said...

ayu :
mula-mula pg cari kat pakcik google template blog then download.
amik XML File je pastu save dlm 1 folder.

next buka blog ayu - pegi kat dashboard - click kat design - pastu click Edit HTML - pastu browse - then click kat XML (yg ayu save tadi) - click upload - pastu - preview la.

2. cara paling senang lagi ni ha..
pegi kat dashboard - design - click kat template designer - pilih je kat situ automatik dia preview..

nieda said...

cantik..barulah berseri2 rumah..sempena nk raya yer??hehe

ayu said...

ok izwa..ayu akan cuba nanti...nnt snap pic bubur lambuk naaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang