thumbnail

Thursday, August 05, 2010

Yes!Yes!Yeayy...Horayyy!!

Yes!Yes!

Yes kenape?Hahahahaa...sbb saya berjaya dptkan Recent Comment yg selama ini duk bergelap dlm blog sampai tak nampak ape! Even usaha k.pai membantu saya pun tak berjaya. Dah berminggu-minggu saya usahakan utk appear kan Recent Comment ini.
Mesti ade yg kater ape laaaa yg nak di kecohkan kan? Tapi takpe ini salah satu ilmu yg saya dpt hari ni. So saya tak peduli la ape org nak kata.Oh thank's to pakcik Google sb jumpakan saya dgn benda yg saya cari. Heheheehee...

By the way..yang saya suka lagi sbb ini entry saya yg ke-100!Yeayy..saya berjaya hidupkan blog saya yg selama ini terperam.Hehehehe..

Mhh..hari ni bnyk la entry saya sbb bnyk sgt masa terluang kat kaunter ni. Hahahaha..

Okey ta ta bye bye.

2 comments:

wahida said...

n3 ke 100 ye...congrate congrate...

Mrs.Eady said...

yeay yeay...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang