thumbnail

Friday, September 03, 2010

Batuk..batuk..& batuk lagi!

Smlm bwk sekecik pg klinik sbb dia batuk teruk. Rupa nyer ade kahak! Mhhh....nasib tak teruk sgt tak demam tak selsema. Cuma bwk pg klinik sbb nak ambil ubat takut-takut time raya ni dia batuk lagi. Nak tau batuk nape...? Mhhh...time berbuka dia pun 'berbuka' same dgn abah dia! Jadi ape abah dia mkn dia bg mkn jugak. Bkn laaaa mkn ape pun skadar kurma la,kuih ntah ape-ape, biskut la, air pun abah dia belasah bg! Mmg kene marah la dgn mama dia. Hehehe....pandai-pandai je bg!





Ceria tak muka bdk nih?
Heheee....suka la dia sbb bwk pg jln. Dari taska TH Perdana ke klinik di Pertama Kompleks.



Ni ubat nyer..ubat batuk + kahak & ubat selsema.
Tak selsema pun tapi doc just bg sbb takut dia start selsema akibat batuk.

Okey lah nak pg baca yasin.
Ta ta ti ti tu tu.

2 comments:

wahida said...

pinjam sufiya seminggu!! nak bawak balik kampung!!

Mrs.Eady said...

ayooo...nanti bkn dia yg nangis tp mama dia yg nangis berlagu-lagu.hehehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang