thumbnail

Wednesday, September 08, 2010

Berbuka Puasa

Disebabkan bnyk mase lapang kat office nie..meh la baca entry nie.
Kekekeke....ade ke yg nak baca sbb semua dah cuti?!
5hb September 2010
Acara ni mmg tiap tahun kami lakukan,dari zaman bujang, bercinta, bertunang,
berkahwin & dah ber-anak setiap thn tetap kami luangkan masa utk berbuka puasa bersama-sama.
Actually ade kwn saya yg juga kwn en.hubby jadi kami ni dah jadi 1 geng dah dgn wife/husband masing-masing.


Ahli Majlis Yg Terlibat

Zairul's Family

Azrin's Family

Shafiz's Family

Syah's Family

Fyzan

Saiful

My Family

&

Tempat Berbuka Puasa

Sini

Menu


Yang Diorder Utk Berbuka

Ikan Siakap

Daging

Sotong

Udang

Ayam

Ketam

Sayur

Tauhu

Sup Sirip Yu

Ribena Laici

Limau Asam Boi & Longan

Haaaa....bnyk kan?
Mkn smpai pengsan!
Heheheh...sbnr nyer biase kami pegi Kelana Seafood tiap thn
tapi thn lepas & thn ni dah tak pegi.
Cari tmpt baru pulak.

Selesai!

Seronok sekali-sekala berkumpul mcm ni..biase hubby & geng-geng lelaki je pg minum mkn same kat office,
kami yg perempuan jarang jmpe walaupun 1 bangunan tapi lain department.
Yang lelaki semua 1 department kecuali Azrin & Fyzan tapi diaorg still pg breakfast & lunch same.
Harap acara ni diteruskan sampai bila-bila.
Hehe..

Okey la nak setelkan keje sikit. lagi
Ta ta ti ti tu tu.

4 comments:

wahida said...

restoran ni kat mana izwa? nampak sedap la especially daging dan ketam tu...food kat situ sedap x? kalau sedap rasa nak terjah la..

nieda said...

bestnya buka ramai2..food pun nmpk sedap

Wina Momma Kira said...

wah...terliur la tgk makanan dia esp tauhu tu, my fav!

kat mane ni Izwa? nk try gak..

btw, Selamat Hari Raya Aidilfitri pada Izwa & fly drpd kami sekeluarga :-)

Mrs.Eady said...

wahida, nieda : kat kelana jaya.betul2 blakang gaint kelana jaya.mkn sedap lagi2 ketam tuh!sedap sgtttt....:D

Wina : haii darling...mane mghilang?rindu laaa....kedai ni kat kelana jaya,belakang gaint kelana jaya.

anyway...selamat hari raya kwn-kwn ku...tak sabar nk tggu esok..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang