thumbnail

Friday, September 03, 2010

Fasa 1 ~ TTDI - Setapak - JJ AU2

Ni shopping fasa 1 utk persiapan raya.Heheheh....sebut fasa ni teringat kak fiza!
Jgn marah ye kak...hehehe...ampun!
Sebenar nyer takde la fasa sgt sbb kebiasaan nyer tiap kali keluar mesti beli brg anak-anak je.
Tak kira raya ke tak raya ke.

Tengahari ni nak pegi meramaikan org kat JLN TAR.
Hehehehe....setelah 24 hari berpuasa baru la nak jejak kaki ke JLN TAR nih!
Padahal dari office ni sekangkang kera je kalo nak pegi tapi disebabkan malas yg teramat jadi takde rase nak pegi pun.
Cuma hari ni terpaksa pegi sebab nak cari baju melayu & songkok adik.

Tapi skrg ni kiter cuci mata dulu ye!

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Baju Melayu & Baju Kurung

Baju Jalan

Kasut

Esok nak pegi SACC Mall pulak.
Nak cari jubah ibu. Tudung dah beli kat Munawarrah minggu lepas & saya cuma shopping t-shirt muslimah je.
Takde beli ape pun sebab raya ni tak kemane-mane.
Biskut raya dah setel, kerepek raya minggu depan dapat.
Jadi selesai dah semua.
Cuma fasa ni je yg tak berenti sebab tiap minggu ade je tempat yg ibu ajak pegi.
Heheheheeheh....
Okey ta ta ti ti tu tu!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang