thumbnail

Friday, September 24, 2010

Pertama Kali...

Sebenar nyer dah nak basi kot cerita ni tapi sekadar nak share jee..Huhuhu... 
Ape yg pertama kali?
Mhhhhh...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

My 1st kek birthday!

Harijadi saya yg ke-28 pada 09.09.10.
1 st time dpt kek & 1st time disambut!
Kenape?
Sebab sblm ni keluarga saya jenis yg simpan perasaan tak tunjuk perasaan, anggap mcm takde ape-ape.
Sambutan birthday lgsg tak ada dlm list family kami.
Kenapa?
Kerana keluarga kami 'dingin'.
Tapi..
Skrg tak lagi..semenjak masing-masing dah bekeluarga jadi kami yg mulakan acara ini sesama kami adik-beradik sahaja.
Jadi..ini kek yg dihadiahkan dari kakak saya.



Mase ni hari last kiter berpuasa, jadi potong kek mase berbuka tu.
Hehehee..takde la sambutan besar pun!
Tapi yg penting ade kek!
Yeayyy...

Sedap giler kek nih sampai Syahmi mkn bnyk la.
Tak caya?
Tgk nie..

*
*

Menyelerakan?

Hehehee....seronok sebab dpt berkumpul adik beradik.
Padahal bkn ramai pun kami nie..3 beradik jek.
 So terima kasih pada kakakku yg hadiahkan kek ini.

Kakakku

Okey la..nak pegi baca yasin.
Baca yasin setiap hari jumaat pagi kat office nie.
Ta ta ti ti tu tu..



2 comments:

Wina Momma Kira said...

happy belated birthday Izwa :-)

betul tue..wina pun sama, x kisah pasal sambutan besar² tp mesti ade kek..barulah feel hari tu birthday kite kan?? :-)

wina so far belum pernah miss lg potong birthday kek sbb dari kecik macam tue..mak ayah mesti belikan & sekarang nie bile dah jadi mak orang, hubby pulak belikan heheheee

Mrs.Eady said...

tq wina..
wina..umur 28thn ini 1st time sambut birthday.dr kecik mmg takde kek takde ape2 la..hehehe....dah kawin pulak en.hubby belanje mkn je tp still takde kek.

Jadi ni la kek birthday pertama.hahahaha..dh tua baru dpt tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang