thumbnail

Wednesday, October 27, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam


Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger :
done!
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com : done!
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia : done!
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam : done!
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni : done!
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga :done!
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje : done!
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda :
tag semua kwn yg nak masuk, klik kat sini tau!

Tarikh Tutup: 30 November 2010.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang