thumbnail

Monday, October 11, 2010

* Comei Lotte Contest by Jaijina *


Haaa...ini kali ke-2 nak masuk contest dlm bln ni!
Kekekeke....itu pun terjebak disebabkn tgk blog kak fiza a.k.a umisofie!
Lagi pun masuk Sempena Hari Jadi Sufiya hari ni
Baru la layak join contest ni sb syarat nyer kene 1 tahun ke atas.
Jadi Sufiya dah 1 tahun hari ni.
Selamat Harijadi Sufiya Irdina!


So kwn-kwn yg lain kalo nak join meh la click kat
SINI
atau
http://jaijina.blogspot.com/


Meh kiter meramaikan lagi anak-anak yg comel lotte ini!


&

Ini lah gambar yg dipertaruhkan!
 Tada!!!

Comey tak?

Name : Sufiya Irdina Bt Suhaidi
Tarikh Lahir : 11.10.09
Umur : 1 Tahun
Name Mama : Nurul Izwa Bt Kamaruddin
Kenapa comey? : Sebab skrg ni la habit Sufiya if kiter nak amik gambar dia!
Geram tgk biler dia senyum mcm ni.
Heheheheeh...tapi mmg comeykan bile Sufiya buat muka mcm ni?
Sure bleh menang nih!!Kekekekee.....
(Mama yg over!Hahahahah....)


By the way selamat menjoinkan diri anda ye kwn-kwn.
Ssaya tak nak tag sape-sape tapi saya nak sape yg ade anak secomey ini
jom meramaikan keadaan lagi.


Ta ta!!
 

5 comments:

nieda said...

good luck..comel dia

Wina Momma Kira said...

serius..mmg comei lotte sgt! rasa nak cubit² je pipi tu

gud luck Sufiya!

izwa, a'ah mmg sama je style budak² nie posing..cute!

Mrs.Eady said...

TQ TQ TQ auntie wina & auntie nieda..hrp2 Sufiya menang la ye..:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hehehehe...
sufiya mmg comei senyum cam tu.
good luck,dear!

Mrs.Eady said...

tq auntie fiza..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang