thumbnail

Thursday, October 21, 2010

Extreme??

Ye...tersgt la extreme!!
Geram pun ade tension pun ade!
Tapi dah itu yg dia suka...tak suka nyer!!!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Tak suka nih!






Sampai mcm ni skali!


Ye...tak suka ultramen!
Haduiii...anakku yg sorg ni fanatik gilerrrr.....
Cd ke baju ke pensil box ke semua ultramen!
Grrr.....
Tapi yg kelakar nyer biler kat school biler org gigit or pukul x balas pulak!Tak pulak di Ultramen org tuh.
Biler tnye nape tak balas boleh pulak ckp 'abah tak bg buat org'

Hadui anak oi..kalo org dh gigit smpai darah-darah ape lagi lepuk je balik!
Kekekeek....ade ke mak ajar anak mcm nih??
Hahahaha....mama dia ganaz skit!

Tapi lately ni dah extreme sgt anakku ini.
Sape-sape bleh tak ajar mcm mane nk bg kurang skit benda ni kat Syahmi?

Ta ta!

Psstt..sila abaikn templete ku yg pucat ini!Ni je pilihan yg ade skrg nih!Kekeke...


7 comments:

ibudhani said...

hehehe....kelaka la dia.... otomen!!!!!

nieda said...

template yg ni cantik juga...nmpk ceria..

peminat fanatik ultraman rupanya..

Mrs.Eady said...

ibudhani : geram sbb biler kiter nk amik gmbr asyik nk fire jek!!

nieda : alahai..hari2 tgk cd ultramen..letih lorrr...tp nasib x ganas pun.tak sepak org tak pukul org tak buat adik..hehehehe...

ayu said...

comeynya syahmi...hariz plak takut tgk ultraman + semua2 yg ada man2 kat belakang tu..hehee...template ni canteqqqq la izwa..

Mrs.Eady said...

ayu : ye ke?wahh...akan ku kekalkn template ini.kekeke...
kalo la syahmi mcm hariz kan best.heheheh....ini tak kejap2 ultramen jek...

my-niezzareena said...

yang ni takdak 3G kan? mm... hp mcm menarik, kaler pun comei2. ada rezeki lebih, sambar aje. hikhikhik

Mrs.Eady said...

nieza : ni salah entry nih!kekekekekeke....tapi mmg xde 3G ade wifi jek...ku ingt pun nk sambar jugak!!
opss..lupa nak tnye mane wahida???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang