thumbnail

Tuesday, October 05, 2010

Kene gigit Lagi!!

Ini bukti nyer!!
Sgt sakit hati biler mandikan Syahmi ade benda nih!



Sgt sgt sgt sgt sakit hati!!
Bkn ape..ini masuk kali-ke 3 dh Syahmi kene dgn bdk yg same!
Dah la mak budak tu buat tak tau je dgn perangai anak dia nih siap dgn tak mintak maaf biler selisih kat bangunan nih!Mcm nk sepak-sepak je muka mak bdk ni!
Dah la last week anak dia yg sorg lagi bwk sakit kuku tgn & mulut!Dia bleh ckp anak dia kene 'allergic' plak! Hampeh btul Padahal dia yg tak nak cuti last-last skali ramai bdk yg kene sakit itu!

Pagi tadi ape lagi mmg kene membebel la penolong penyelia kat taska itu! Hamikk ko! Geram!
Lepas ni kalo kene lagi mmg nak pegi terus jmpe bdk tu!
Last skali penolong penyelia ckp nnti nak call mak bdk nih then akan buat pengasingan bdk ni dari kwn-kwn dia..
Oppss btw bkn Syahmi sorg je kene smlm tapi ade lagi 2 bdk kene seteruk ini jugak.So ape hal bdk sorg nih?!

Oh..sory mood carca merba hari nih geram ade marah ade happy ade ntah lerrr...

Ta ta!





8 comments:

ayu said...

dear izwa,

ayu ada komen kat FB tapi tak pe la..ayu komen kat sini sama..siannya syahmi...ayu ada cerita kat hubby sebelum ni..dia sendiri kata pergi report kat pengurusan atasan taska..jumpa dgn head officer dia, shahrul azuan.. harap2 dapat settle prob izwa ni ye.. satu lg, pengurusan taska kena la beware juga..kes ni bukan pertama kali, dah kali ke3 kan... tak kan nak tunggu budak cedera kena gigit baru nak ambik tindakan kan..klu la pengurusan taska tu buat warning kat mak budak tu pun dah ok..

syazharchoixee said...

izwa..aku ingat nak call ko jap la.. leh bg aku no pon ko...
berkaitan ngn penyakit tangan mulut kaki ni la..erm plz k.tq

Wina Momma Kira said...

cian syahmi...teruk jugak tue izwa huhuuu

kalau wina kat tempat izwa, rasanya dah bersemuka dengan mak budak tue sbb ni dah kali ketiga kan??

bahaya la budak macam tue...

Mrs.Eady said...

ayu : tq...dh balas kat fb..pen penyelia ckp dia nk jmpe mak bdk tu ptg ni then nk mintak kebenaran utk tampar skit mulut bdk ni if gigit lagi & nak asingkn bdk ni dr kwn-kwn lagi if gigit lagi...

aike : nnti aku msg ko kat fb tau..

wina : mmg teruk sgt!geram giler tadi biler tgk bdk ni..tapi xkn nak pkl kan?yg penting mak bdk tu yg menyakitkan hati jek...for now pen penyelia yg nk setelkn dulu but izwa dh pesan if skali lagi mmg mak bdk ni nak kene ngn izwa!

ibudhani said...

ya Allah dasatnye kene gigit.... xnangis ke anak awk? kalo sy pn mau x hangin!!!

xbaikla kalo anak sakit yg bole brjngkit wat dek je..kenala pk kan org lain jgk kan!!!... sy kalo anak demm bese je pn saya snggup cuti 2,3 ari jg anak...

Mrs.Eady said...

ibudhani : abg x nangis tp lebih kpd terkedu..
smlm baru dpt tahu yg diaorg bkn brgaduh berebut mainan ke ape ke tapi mmg bdk ni suka mggigit tanpa usul periksa..mane2 bdk akn kene ttibe jek..

yg menyedihkan nyer mak dia selisih kat dlm lif lgsg x minta maaf & siap buat dek je dgn kiter.sakit hati sgt sgt!

IDAZS said...

astagfirullahalazim... teruknya kene gigit!!! kalau saya pun saya hangin...

jumpa je terus mak budak tu..sebab dah banyak kalikan???mmmmm

Mrs.Eady said...

idazs : mmg teruk..ms tgk tu mmg tperanjat smpai jerit2 tnye sape buat!esok trus pg jmpe penyelia bg warning ini last of jadi jugak mmg izwa terus pg jmpe mak bdk nih..

yg ni kali ke-3 dia gigit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang