thumbnail

Thursday, October 28, 2010

Misi Pencarian...

Smlm saya ade bgtau kan yg saya sdg membuat perbentangan budget 
utk birthday ibu & hubby bln 1 & 2 ni..
Jadi....smlm misi pencarian saya telah bermula.

1st saya cari ni..

Cake & Cup Cakes..

2nd baru la nk pikir hadiah ape nak beli.


Dalam pemikiran dah ade dah nk beli ape cuma skrg tinggal survey tempat yg ade offer harga yg murah skit ke..
Hehehee....
Memang lambat lagi tapi semua nk guna duit..jadi pembentangan budget ni mmg sgt membantu saya.
Lagi-lagi bakal dpt bonus ni ingt duit tu nak belikan hadiah utk ibu & hubby plus ingt nak pegi bercuti bln 2 ni.
Mgkn setakat Cameron Highland ke..sbb rindu dah lame tak pegi sane!

So...kalo cup cakes tu rase dah tau dah nak order dgn sape.
Cuma hadiah je tinggal nak cari kat mane.

Kwn-kwn any suggestion nak cari hadiah ape incase hadiah yg di cari tak jmpe..

Okey ta ta!
Opss..gambar tu semua ihsan goole tau!

4 comments:

ibudhani said...

henpon!!!!

Mrs.Eady said...

hp?alamak ini yg ku nak!!bkn nk bg dia.hehehehe....

ibudhani said...

heheh...

mm wallet, t-shirt, porsh, kasut, spek mata, pe lg ek..mmm perfume...

Mrs.Eady said...

psstt..ingt ku nk belikan jam ganti jam kawin yg syahmi dh jahanamkan.kekekkeekek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang