thumbnail

Friday, October 22, 2010

~ Rezeki Pagi Jumaat ~

Pagi-pagi lagi dah dpt hadiah.
Wah..syok gitu!
Hehehee...kwn ku bagi hadiah ni sebab dia dah tak muat.
Dia kater kira hadiah harijadi boleh?
Kekekeke..boleh je la najihah,no prob!
Lagipun dah lame giler ku tak pakai ni. 
Memang dah lame agak-agak dah dekat 4 thn kot sbb start je pregnant Syahmi mmg semua masuk almari.
Skrg org dah bg hadiah kiter kene la pakai.Betul tak?
Yesss....

BTW...thank's a lot Najihah sbb beriku hadiah ini sbb tersgt la cantik!!
I like......
Esok bleh la pakai sbb esok ku nak meronda bwk Syahmi pg jln.

Ape benda nyer ni kan?
Hehehehe...sabar!
Jeng jeng jeng!!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tada!!!


Cleef

Cantik tak??
Nice!

Saya suka sebab nyer boleh pakai dgn seluar jeans saya.Wahhhh....
I nak jadi mama vogue bleh?
Hehehehe....

Okey ta ta..

psstt : padan la tapak tgn kanan ku asyik gatal je 2 hari ni..nk dpt rezeki!alhamdulillah...

11 comments:

ibudhani said...

wahhh bestnye!!! cantik tu!!!! jeles2x!!!!!

betul2..sejak preggy till skang dh x pakai kasut2 cmni...

Mrs.Eady said...

ibudhani : bestkan???eheheehehehhe.....yg terima ni lagi syok!!!

ntah mcm mane nk pakai sbb dah 4 thn x pakai nih!kekeke...jgn ku terpelecok sudah!

Wina Momma Kira said...

memang cantekkk!

huhuuu jealous ni..lepas 3 bulan++ lagi bru boleh pakai heels mcm nie balik

Mrs.Eady said...

jgn jeles u!kekeke..
kwn ku ini dah x bleh pakai kasut saiz 5 after dia bersalin hari tu.now dia kene pakai kasut saiz 6 or 7 jek.
kasut dia ade 1 almari!kekeke...jgn jeles ar...dia kater ade lagi dia nk bg.hehehehe...

psstt...ku takut nk pakai sbnr nyer sbb dah lame sgt x pakai heel tinggi mcm nih!

az rina a.k.a jaijina said...

wah, cantik sangat..mmg rezekilah tu kan..awak size ye kasut?

Mrs.Eady said...

az rina : alhamdulillah...tak sangka pulak ade yg murah hati nk bg kasut sbb nyer saya ni bkn jenis selalu beli baju or kasut or handbeg ni.hehehehe....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...cantik, cantik! betul2 bergaya la lepas ni... hehe

[-suziey-] said...

salam ziarah :) waaa bestnye hadiah..erkk ngn jeans pn pakai heels ek..mmg mama vogue d vass ni..hehe.kt klu pkaai jeans..harus cari yg leper2 je..senang nk mengganas..ekeke:p

Mrs.Eady said...

kak fiza : takut ckp jek nih!bile mase nyer takut nk pakai.heheheheheehe.....

suziey : terima kasih sbb singgah..:D
suziey biase mmg pakai kasut leper jekkkk....tapi saje nak try.hehehehe....tapi la kan takut esok pakai kasut flat gak sbb nyer nk dukung si kecik tu lagi 1 hal nyer!

Hhehehehe....mari kiter cuba esok!

Fara said...

amboi..kasut baru nmpk..bgaya sakan la esok ehh...

Mrs.Eady said...

fara : sakan jgn x sakan....silap2 x terpakai.hehehe...sb tinggi berbenor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang