thumbnail

Thursday, October 14, 2010

Sarapan Pagi

Skrg baru la nak bercerita.
Mesti pelik nape la bdk nih asyik masuk giveaway?
Heeehehe..sbenar nyer tgh tension la keje bnyk lagi plak dpt berita team kerja kat office ni
akan pergi bln 11 ni jadi msti tonggang langgang la kerja lepas nih!
Bygkn la skali pg dekat 10 org mmhhh...pikir sendiri la lepas ni mcm mane..

Huhuhu..okey okey bkn nk cerita psl tu tapi nak cerita psl pergi sarapan di hari sabtu lepas.

1st time pegi sarapan kat Secret Recipe.
Mesti pelik kan?Takkan tak penah pegi?
Heheheh..jujur tak pernah!
Biase sarapan kat Warung Santai TTDI atau kat umh jek.

So sabtu lepas sebenar nyer kuar awal pagi ke tesco ampang sbb nak pegi tempah kek Secret Recipe utk harijadi Sufiya
 tapi tak boleh sbb Secret Recipe amik 3 hari sebelum bkn sehari sebelum tarikh yg kami nak.
So tak bleh nak buat ape kami mkn je la terus kat situ.

Jom cuci mata!

Menu


Mr.Hubby

Nak nie!Hehehe..

Aktiviti sementara menunggu

Dah sampai!

Nasi ayam black papper

Speggati tom yam

Cuppocino ibu

Latte saya & hubby

Coklat cheese

Pencuci mulut

Memang sedap walaupun agak mahal.
Giler kalo sarapan tiap minggu mcm ni. Kopak mapak la jadi nyer!
Skali skala takpe la.Huhuuh...
Bayangkan la skali sarapan dekat rm50?sendiri mau ingat la!
Dah tu balik lapar lagi.Kekekke..perut dah biase mkn nasi lemak tiap pagi tak cukup la kalo takat spagetti jek.
Hahaha....balik cari nasi pulak!

Tapi serius cakap la Spagetti itu mmg terbaik!Sedap gilesss...
Pendek kate semua sedap la.

Pssttt...ade yg terliur ke skrg ni?hehehe..

Opsss...terlupa nak bgtau minggu ni ade lagi buku yg dibeli.
Sebenarnyer kat tesco ni ade 1 kedai buku besar ala-ala MPH, jadi tiap kali pegi tesco mesti beli buku.
Ni buku minggu ni.


Ta ta!
 
 
 

4 comments:

Wina Momma Kira said...

mmg terliur pun huhuuu

izwa nk tau?? wina pun x pnh mkn kat SR kekekekeke

so kena try jugak nie..

Mrs.Eady said...

laaaaa ingt ku sorg je x penah pg sini!kekekekeke....
spagetti dia mmg sedap lerrr...tringt2 gitu!pegi jgn x pegi.hehehehe...

wahida said...

secret recipi mmg terbaik!!! i love secret recipi...anyway...nak wish hepi birthday pada sufiya...semoga sufiya menjadi anak yg berguna dunia dan akhirat..amin...sayang sufiya....mmmmuuuaaahhhh!!!!

Mrs.Eady said...

tq auntie wahida.....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang