thumbnail

Friday, October 15, 2010

Saya dah gilerr!!

Ye saya dah gilerr!!
Haduiii......tolong tolong!!
Mcm mane bleh giler?!
Kenape bleh giler?!
Huwaaa.....

Kerna ko lah aku jadi mcm nih!?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Dress Baby


Handbeg


Nape la korang ni cantik sgt?!
NAPE?NAPE?

En.hubby.....kalo saya beli takpe kan?
Saya dah kire kalo beli semua ni baru RM150 jekkk..
Kekekekek....bleh tak saya beli?bleh tak?
Bleh kan?


Psstt....ku sedang berkira-kira nak rembat handbeg itu.hihihi.....

7 comments:

wahida said...

serius cantik dress no. 2 tu...pakai lak ngan legging...mesti comel kalau sufiya pakai kan...

Wina Momma Kira said...

ingatkan ape td, mula² ingat izwa dah 'giler' masuk GA :-)

rupa²nya 'penyakit' nie..serious cantik giler dress baby tue

ha...pujuk hubby cepat!!

p/s; gud luck!

ibudhani said...

heehe...bole tu,,,, cube pujuk hubby dgn lembut lg...hehehe ....n wat2 rajin sgt2 or msk sedap2 utk hubby...heheh

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hahahaha...
itu handbag mmg cantek la. beli satu utk akak...kihkihkih...pujuk la hubb tu.

Mrs.Eady said...

wahida : mane menghilang?anyway 2 dress itu ku dah order!!!!hahahaa..tinggal handbeg je blum.

wina : GA pun ku tgh giler gak tp ni mmg giler sgt dah ngn dress ini.Jadi ku terus order gak..kekekek..walaupun dibebel oleh en.hubby..:D

Mrs.Eady said...

kak fiza : usulku pun blum diterima lagi..kekeke...

ibudhani : esok ku nak masak kan dia spagetti ala-ala Secret Recipe itu!kekeke...kes nak amik hati la nih!

ibudhani said...

gud2x!! hope brjaya!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang