thumbnail

Monday, October 25, 2010

* Starz Studio *

Setelah hampir sebulan terperam baucer dari Sogo barulah dapat guna minggu lepas.
Dapat la bwk Syahmi main selama 2 jam.
Baucer Sogo ni dpt bile tiap kali kiter sambut birthday tiap thn.
Thn lepas Sogo sekadar bagi baucer duit tapi thn ni Sogo bagi bermcm baucer tapi dgn syarat kiter shopping lagi!!
Mhhh...takde untung nyer kat kiter pun!
Hahahahaa...cuma baucer utk Syahmi ni je yg free.
Pegi kat Sogo ni dulu sebab baucer ni tamat 31hb Oktober ni jadi cepat-cepat kene bwk sebelum terlupa lagi!

Baucer

Memang seronok!
Sufiya pun main jugak tapi kene byr RM6 utk 1 jam..so amik la 2 jam utk Sufiya.
Lepas tinggalkan diaorg kat situ sambil dijaga oleh mr.abah, mama & ibu pegi la shopping.
Hehehee...













Tempat ni walaupun tak besar sgt tapi amat puas hati sbb budak tak ramai.
Syahmi sampai tak nak balik la!
Mhhh...lepas ni kalo boring-boring bleh bwk ke sini lagi.
Kwn-kwn kalo nk tau lebih lanjut tgk kat sini tau!

Lepas nie nak pegi kat tmpt yg Nieda citer minggu lepas.
Tengak la kat blog dia kat sini, mmg syok!

Lupa nak bagi tau Sufiya dah bleh jln setapak dua.
Budak ni mmg malas skit nk belajar jln nih!Kekekeke...

Dah berdiri!

dah malas!

Posing!

Ultramen lagi!!

Kami!

Next time nak pegi kat Sports & Gym di One Utama.
Okey ta ta!


5 comments:

Wina Momma Kira said...

seronoknya adik beradik nie main ye?? :-)

wina pun belum pnh lg bawa Kira gi tempat mcm nie..nanti kite gi sekali nak izwa? leh jumpa :-)

Mrs.Eady said...

heehheeehehe..adik beradik ni time ok dua2 okey jek tapi time tak ok makne nyer adik buat abg la tu!
Kekekekekek.....

wina jom la..kira msti suka!hehehe...nk besar lagi pg kat OU tu..masuk RM25 main smpai pengsan!Yg sogo ni 1 jam RM6 je..

ayu said...

pernah dah bawa hariz dulu..masa tu danial kecil lagi, dalam 5bulan mcm tu la...huhu...mmg seronok la hariz main..tapi yg tak bestnya, susah betul nak bawa dia balik...sampai menjerit2 + menangis la..uishhhh..buat malu je..

Mrs.Eady said...

ayu : samelah!syahmi pun takmo balik.kekekekekeke.......pujuk punyer pujuk baru lah dia nk balik.

Mama Zharfan said...

salam
nak jwb psl pertanyaan u psl ebay
ebay UK biasanya utk saper2 yg dok UK
kalau dok msia, delivery cost sgt mahal, silap2 melebihi harga barang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang