thumbnail

Monday, November 01, 2010

Aktiviti Hari Sabtu

So jom kiter buang tesion itu jauh-jauh!
Kiter cerita pasal kiter lagi bagus..
So hari sabtu & ahad 2 hari pegi Tesco.
Sabtu ke Tesco S.alam & Sabtu Tesco Ampang.

Takde buat ape pun sekadar pegi mkn-mkn.
Lunch kat Secret Recipe lagi.
Hahahaa....bkn belagak bkn kaya pun tapi ade org nak mkn Spagetti SR.
Not me but my mum okey!
So dia yg byr.




 



Haaaaa..nak tau tak?
Anak dara saya skrg ni rase dia dah besar sgt!
Semua nak buat sendiri,nak suap sendiri la nk pegang sudu sendiri la.
Mhhh...skrg ni mmg kalo pegi jln kene bwk bnyk sgt baju spare!
Takpe la dik asalkan adik happy sudah.
Mama tak kisah.Hehehe..
Tengok la ni!


 
Comot but still cute kan?

Hahahaaa....mase mkn ni tak sempat nk tgkp gambar Syahmi sebab 
dia bz main ultramen dia sampai tak nak lgsg bergambar!
Huhuhuhu....takpe takpe entry lepas nie ade bnyk gambar Syahmi.

Ni lunch je nie...ptg aktiviti lain pulak.
Nak tau tunggggguuuu....!!

pssttt...perasan sbb ade ke yg nak tggu??Hahahaa..

3 comments:

wahida said...

oh tidak!!!! guwe kangen sama itu sufiya!!!

Mrs.Eady said...

hai sabahat mane menghilang??rindu laaaa..:D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

syoknya tgk budak2 tu berendam mandi manda...
rumah akak pun ada pool cam tu gak. lama dah tak buka, kang buka, isi air tak mo keluar budak2 tu dari situ...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang