thumbnail

Monday, November 08, 2010

~ Baru Terima ~





Jangan terkejut ok!!
Amik gambar bln 7 tapi dpt album bln 11.
Hahahahaaa...
Issyy..bkn ape..zaza ade masalah tertentu.Pregnant,ade masalah ngn pregnant,tak sihat,masuk wad..
Jadi saya paham but tak kisah pun lambat sebab bkn nk cepat sgt pun.
Just amik gambar suka-suka utk kenangan keluarga aje.

Btw..cd Sufiya & Syahmi tu zaza burnkan baru sbb cd dulu takde gmbr kat luar tu.
Dia burnkn baru.

5 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

sweetnyer...........
suka bergambar yer?

Mrs.Eady said...

hehehee..yup!ku yg gedix lebih brgmbr2 nih.kkekeke...
btw..salam perkenalan..:D

wahida said...

mahal x izwa? saya mcm minat jer...anyway, mintak sekeping gambar sufiya!

Mrs.Eady said...

tak mahal sgt...but tggu new year nnti biase zaza ade buar promosi!lagi murah time tu..

nak sekeping?bleh bleh..bg alamat or nnti ku jmpe hubby mu ku pas je kat dia.kekekeke..ok??

Wina Momma Kira said...

mmg best kan bile tgk hasil dia?? :-)

hmmmm ingat nk buat newborn photoshoot baby S nanti mcm Sufiya dulu tp time tue Zaza mesti dh sarat huhuhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang