thumbnail

Tuesday, November 30, 2010

~ Bila Family berFamilyday ~

Sabtu lepas 27.11.2010 kami berfamilyday dekat PD.
Atan & Co. Family's sahaja.
Cadang buat tiap tahun jadi kali ni adalah kali ke-2 kami berghatering.

Kami

Aktiviti Pagi


1. Bergambar
2. Bersukaneka di tepi pantai
























Aktiviti Petang
1. Mandi Pool
2. Karnival Fun Fair







Aktiviti Malam
1. Penyampaian Hadiah
2. Cabutan Bertuah
3. BBQ






Hadiah nyer..


Memang fun mmg happenig hilang segala masalah ketika itu!
Syokkk gilerrr!!Hahahaaaa.....
Bayangkanlah adik beradik abah ada 13 org..tambah dgn pasangan masing-masing dah berape
then anak-anak dah berapa org tambah pulak anak-anak kami!Wahhh..mmg meriah!
1 pool jek penuh sarat barat semua kat dlm tuh.
Duit dicollect setiap bln jadi bila tiba mase nyer mmg mcm kenduri kendara kat sane.
Dapat la beli hadiah, t-shirt, makanan, sewa banglo kat PD tu.

Saya skrg ni tak sabar nk tunggu thn dpn sebab saya & kwn2 pulak ade aktiviti mcm nie.
Dulu mase kami bujang-bujang skrg dah beranak pinak mesti lagi meriahkan?

Tak sabar nyerrrrr....hheeheheheeee....

pssttt...1 hari nak siapkn entry nie sbb tak boleh upload gambar..

2 comments:

Wina Momma Kira said...

wah bestnye!

adik beradik ayah wina pun ramai, cucu dah dekat 40 orang..rindu la time gathering dulu² huhuhuuu

Mrs.Eady said...

wina..mmg best sgt!time tu hilang rase semua masalah sbb asyik gelak jekkk...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang