thumbnail

Wednesday, November 24, 2010

Horayy..Horayy..Balik Kampung!!

Tiket

Sufiya Irdina

Syahmi Irsyad & Sufiya Irdina

Kami menunggu panggilan masuk..

Kapal kami Boeing 737

Syahmi Irsyad

Makanan kami..Nasi Lemak Sambal Ayam.

Kuew Tiaw Ayam Soy Sours 


Kekenyangan..

Zzzzzz....

Landing...

Labuan Airport

Waahhhhh...baru boleh bersiaran!!
Seronok nyerrrrr.....!!

Baru boleh bercerita.Haahahaa..padahal cerita dh basi dah.Ciss...
Nak cerita kami fly di pagi raya aidiladha tu..Hehehe..sebab nyer time tu je tiket yg ade. Jadi dlm kapal terbang kami ade dlm 10-12 org jek..kalo campur dgn pramugara ade la dlm 17-19 org jek dlm 1 kapal.
Ye ye ye..pramugara je ok tak lgsg pramugari!
Diaorg siap pesan kalo nak baring-baringkan anak amik je seat mane2.

Kami berolak pukul 8.55 pagi & tiba pukul 11.20 pagi.
Terus ke rumah nenek makan-makan.
Kat sane tersgt la panas!Panas terik ow...tapi tiap mlm hujan daaa....

Rumah mak abah





Cantik tak umh mak abah..?
Haaa...jgn tak tau semua ni baru renovate.
Kekekekek...balik kg tapi umh bandar!
Syok syok syok..balik pun setahun skali je.
Next year nak balik lame sikit.Nak jalan-jalan ke KK pulak dgn family hubby..
Kami semua balik mak abah siap panggil org dtg tangkap gmbr family.
Yang ni next entry ye...

Psstt...ini boleh upload sebab ku duduk kat kaunter okey..pakai pc kaunter!

6 comments:

ayu said...

wahh...syoknya balik beraya naik belonn..hehe..cantik betul rumah mak mentua ye..^_^


dear, u makin kurus lorrr...ahakkk.. diet berkesan sudah..^_^

Wina Momma Kira said...

tak tahan ok tengok syahmi posing dlm plane tu tapi cissss botol susu kacaula..dh x macho :-)

izwa makin kurus...jelessss ni!

sufiya mcm biasa..comel dgn gaun tue!

x pernah lg sampai sabah...sarawak dh byk kali

Mrs.Eady said...

ayu : mmg cantik umh mak abah tu..hehehee....ku pun suka!

aishh...terlanggar diet biler balik kg lorrr...duk sental mkn jek sbb mak masak sedap sgt.huhuhuu...

wina : kamu ni org keberapa yg ckp gmbr syahmmi mcm tu.hahahaahhahaa....:D

tak la kurus sgt biler balik kg!mak masak mcm2 ow....abis dietku!huhuhu...

ku tak penah smpai s'wak..terbalik la kiter.

wahida said...

uik..bestnyer balik kampung...cantik la umah baru renovate...besar lak tu..
alalalala...comel je si sufiya tdo cam gitu...meh auntie kiss sikit meh....

Mrs.Eady said...

tido pun stay cute ke sufiya nie?heheeheheeee....

wahida : nape hubbymu lately ni nmpk ku senyum2?hahahahaaa...

Fara said...

izwa..anda di tag..kih..kih..sila la jwb yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang