thumbnail

Thursday, November 25, 2010

Line Tipon...?

Kwn-kwn..
Kalo kiter nak tukar dari prepaid ke line pakej mane yg ok?
Maxis ke, digi ke or celcom ke?
Kalau boleh nak line yg kalo pegi hutan skali pun line dia tak hilang!
Hahahahaha...mcm la masuk hutan sgt!!
Sebab nyer penggunaan prepaid saya setiap bln amat-amat la bnykkkk....jadi baru skrg la trpikir nak amik line.

So ape kater survey?

9 comments:

IDAZS said...

maxis dihatiku. hehehe..
sy pengguna tegar maxis.
subline pada hubby punya.
pakej rm80 n rm 30

bulan2 bil kami dlm rm150

NM02 said...

boleh je.. mcm adik saya, dia p je kat hq. isi borang bagai.. siap.

kalu nak ada line sampai masuk utan, pakailah liputan terluas seluruh dunia. ahaksss

saya pernah masuk taman negara. sampai ceruk utan ok, line tetap menten. kelasss gitu.

wahida said...

x tau mana line lg bagus...tapi so far pakai maxis, ok jer...

wahida said...

hubby aku cakap nape ko x nak senyum kat dia ha?? x baik sombong tau!! hahahaha!!!

Mrs.Eady said...

idazs : itu la yg dlm dilema tu..ku pakai maxis prepaid dh 10 thn owww....

nmo : mu pakai line ape nie??

wahida : skrg ku pakai maxis prepaid tapi line dia mcm mahal jekkk..
wey...nk senyum tapi ku malu sbb nyer kang dia kater ku merenyah kat dia!dh ler dia pegawai ku ni kerani cabuk jekkk......

Sidratul Muntaha said...

tak thulah teman
teman ni pun
pakai bila perlu jer
dah absi ker dah takde isi
biyo jer.
ehehe

ayu said...

pengguna tegar line celcom hampir 11 tahun (sbb ayah ayu kerja telekom), akhirnya pada bulan 10 baru2 ni en suami ambil keputusan change to line maxis sbb tak larat nak bayar bil tel yg terlalu tinggi..huhu...sedih gak..tapi bila fikir2 balik, tak pe la...ambil pakej sama macam idaz, rm 80 & rm 30....(tak bayar lagi bulan ni sbb dah tolak deposit bulan lepas..yezzaaa)

Wina Momma Kira said...

hmmmm wina pakai maxis buat masa nie..sama pakej dgn Ida tp ingat nak tukar ke Digi prepaid pulak

saje tukar angin :-)

rasanya buat masa skrg, maxis ade liputan terbaik

Mrs.Eady said...

sidratul : haahhaha..lawak la mu nih!

ayu : aikss...org semua lari dr maxis mu jump to makis pulak..hmmm...ramai kater mahal tapi ade gak yg kater murah.

wina : ku pun dh lame bertahan dgn maxis nie tapi lately ni je rase mcm rugi biler pakai topup...ramai ckp line digi murah but coverage tak berape ok...so what to do?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang