thumbnail

Tuesday, November 02, 2010

Mandi Manda..










Haaaa..ni lah aktiviti hari ahad petang!
Kolam ni beli kat tesco, kesian kat Syahmi asyik boring je duk rumah.
Jadi nyer inilah aktiviti yg paling dia suka.
Memang susah nak berenti la ade la dekat sejam setengah main air nih!
Kebetulan ptg tu kakak saya dtg dgn anak dia so ape lagi join skali la.
Heehhehee...

Sufiya mula-mula takut sebab tak nak abah jauh dari dia tapi lame-lame dia pun tak nak berenti jugak.
Haduiii..nangis-nangis jugak la nak keluarkan dia dari kolam ni.

Kesian kat anak-anak duk rumah je tiap minggu paling tidak pun asyik pegi Tesco tiap minggu sbb nak cari brg umh la ibu nak cari itu ini la..budak-budak pun tak bebas.
Jadi inilah cara nyer nak bagi Syahmi tak meragam.
Lagi pulak kat umh takde kwn kecuali adik dia je lagi la dia boring asyik buat perangai jek.
Huhuhu....skrg tak lagi dah!Sebab dia dah ada aktiviti yg dia suka.

So sape nak join meh dtg umh!Kekekeke...

8 comments:

wahida said...

bila nak bawak anak gi lost world? kalau nak gi kita gi sesama nak??

ayu said...

hariz n danial nak tumpang mandi samaaaaa...hehe

syazharchoixee said...

amboiii sonok betul tgk depa mandi..syazha ritu mandi sampai biru mulut beb baru nak naik..pastu menggigilll satu badan..cepat2 aku jemur kat panas..

Mrs.Eady said...

wahida : nak nak nak!mu nak anak laki mu tekel sufiya ek...kekekek...

ayu : meh dtg umh meh..:D

aike : diaorg ni kalo dpt air mmg x hengat!hahaha..

Wina Momma Kira said...

geramnye tgk Sufiya yg bam² :-)

teringin gak beli pool mcm nie utk Kira tp wina duduk rumah flat le huhuhuu

Mrs.Eady said...

wina...ku ni pun dulu duk flat stakat tgk je la pool ni.kekekeek..la ni dh duk umh ibu dh boleh la nk ber pool2 nih!:D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

izwa,
siannya tgk syahmi tu. sampai gitu sekali dia yer...
sufiya pun masih demam yer...alahai. ujian ni Izwa, kena sabar byk2...

Mrs.Eady said...

ye la kak..mgkn skrg ni dugaan utk izwa cuma izwa sedih sbb org buat syahmi mcm2...dia pulak x reti membalas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang