thumbnail

Wednesday, November 03, 2010

Syukur....

Syukur alhamdulillah..setelah berbincang panjang dgn penolong penyelia taska m***, 
saya telah diberitahu bkn Syahmi yg memulakan semua-semua kejadian..

Saya juga diberitahu Syahmi hanyalah nakal seperti budak seusianya..
Saya juga diberitahu Syahmi tak buat kwn kat taska..
Alhamdulillah..

Cuma Syahmi menjadi mangsa keadaan kerana dia tak reti membalas..
Akibat nasihat setiap hari dari abah dia...
"Syahmi jgn buat kwn tau, Syahmi jgn pukul kwn tau, jgn sepak-sepak tau, jgn tumbuk-tumbuk tau..."

Jadi nyer..inilah hasil nyer...
Sekadar nangis bile kwn buat dia!

Btw...segala cerita & gambar di blog ini & fb saya bkn niat utk memburukkn taska m*** ini tau!
Sekadar luahan rase marah seorg mama!

6 comments:

Wina Momma Kira said...

alhamdulilah..aunty tau syahmi mmg gud boy :-)

Mrs.Eady said...

wina....izwa still lagi menangis biler tgk dia tido tgk luka dia...sebab nyer still terbygkn mase dia tahan sakit tu mcm mane...

sedih jugak sbb dia tak reti membalas...

nieda said...

hopefully taska tu lebih berhati2

Mrs.Eady said...

hope mcm tu la...tadi bincang dlm keadaan panas jugak waalupun ku sabar bnyk2....

sebab terlalu sedih tgk anak terluka mcm tu..

wahida said...

saya mmg dah agak bukan syahmi yg start dulu..anyway, kita pun x leh salah kan budak2 tu, pengasuh tu kena selalu alert la...

Mrs.Eady said...

wahida...izwa x ckp syahmi ni baik pun sbb dia pun nakal jugak..cuma terkilan sbb diaorg tak pantau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang