thumbnail

Friday, November 12, 2010

Tiket Terbang Ke...


Tiket terbang ke Labuan raya haji ni.
Book kat M*R* ni..sebab dah kerja sini kan jadi dpt la tiket balik ke sana setahun skali.
Opsss...bkn saya!Umah mak mertua saya okey..
Mak mertua org labuan bapak mertua org johor..hehehe...

Harga seorg makaaaiii.....mmg tak mampu la byr sebab nyer booking last minit!
Total 1 family kami 4 beranak nih mmg tak mampu lgsg kami byr kalo last minit mcm nih!
Giler punyer harga...sooo....
Thank's a lot pada tempat kerja ku yg sediakn peruntukkan utk balik ke wilayah asal
& thank's a lot to Perdana Menteri okey!Kekekeke...

So skrg ni bleh dah la packing kain baju but tiket until sabtu jek sebab ahad fully book.
Waiting list pun full...so nak tak nak rembat je la hari sabtu!
Dari tak balik lgsg dpt 3 hari pun okey what..

Happy holiday to me!
Horay horay...

psstt....ku gayat naik kapal terbang & kat tmpt tinggi....gayat!!

4 comments:

nieda said...

selamat blk kampung..jauhnya kampung. have a nice holiday

:: noremy anak rahmat :: said...

slmt bercuti ye izwa.....


p/s:nor xprnh smpi labuan.just KK je..tu pun urusan keje..

wahida said...

selamat bercuti...jaga anak dara saya bebaik tau!!! hehehe...

Mrs.Eady said...

nieda : tq...kalo x dpt hubby ni mmg ku tak penah naik kapal terbang..

noremy : terima kasih dear..:D ku KK pun tak penah smpai.kekekke...

wahida : anak daramu selamat dlm jagaan ku.heheehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang