thumbnail

Tuesday, December 14, 2010

Hati Yang Tak Sabar!

Ni semua gara-gara blogwalking la nie...
Hatiku dah tak sabar.Grrrrrr......aarggghh!!



Haku nak pegi bercutiiiii....!
Alahaiiiii........ni semua gara-gara Mek Jah & Niezzareena yg asyik pegi bercuti membuatku tergugat sampai tak sabar nak tunggu bln 3.Hahahahaaha..ade yg pegi terjah Tiara Beach Resort bln depan nih!

Aiseeeyyy...bkn jeles da dgn diaorg nie tapi sebab tempat-tempat yg diaorg pegi mmg syok giler beb!Tengok gambar je dah best apetah lagi kalo pegi sendiri mesti lagi best.Hahahaha....alasan jek.

Itu belum tambah lagi biler tgk Mama Zakwan punyer entry.Pehhhhh.....Taiping KamaLodge memang dah masuk list nak pegi tahun depan & DinoAlive kalo sempat bln ni kalo tak tunggu en.hubby balik kursus minggu depan.

Inilah listku nak bercuti nak berjalan :

1. Dino Alive - Pusat Sains Negara (Bln 12 kalo sempat)
2. Tiara Beach Resort ( Bln 2..kalo tak sabar bln dpn ku pegi!Hahahaha....)
3. Kota Kinabalu (Myb bln 6 nak pegi dgn keluarga mertua.)
4. A Famosa Resort (Tak sure bln biler tapi memang dlm listku ini)
5. Sentosa Villa Resort (kalo jadi bln 6/7..pegi dgn kwn-kwn dh plan dr bln 12 haritu...)
6. KamaLodge Taiping (Nak pegi bln 9 mase harijadi ku...)

Semua dlm Malaysia jeeee..sebab nyer hubbyku tak nak pegi luar laa..dia kater susah bwk anak kecik.Hubbyku ckp anak dah besar pegi la mane nak pegi.Huwaaa....lagi bape tahun tu ekkk..??

Isshhhh..sabar izwa sabar...sabar sabar sabar sabarrrrrrrr.......grrrr....bleh ke sabar nak tuggu Matta Fair nie?Haduiiii laaaaaa..........

5 comments:

nieda said...

byk tempat nk pergi..bestnya. x sabar nk tunggu bulan 1, mahu pergi holiday juga

Mrs.Eady said...

nieda : ku nie dah berkira-kira duit dah ni nak pegi jln2.hehehehe...duit ade ingt nk tunggu matta fair tapi mcm tak sempat nak tunggu jekkk...kekekekekek....

wahida said...

mak aiiiii...banyaknye plan nak berjalan...ikut!!!

NM02 said...

wow!!!.. nama ai tesenari la. kira promote blog kami gak la ni eh. hehehe..

ha, nnt nak p kk.. sila rujuk ngan kami kalu sudi. kami pun baru gak balik dari kk. manyak syok woooo..

plan cuti2 mesia utk thn depan pun penuh gak. bulan 1 permulaan. tak sabar!!!

Mrs.Eady said...

wahida : kekeekkeek......ku nak lawan mu lah!hahahaa...

nmo2 : sape lagi nak promote kalo tak kwn..:D

seribu kali ku sudi nak rujuk korg beruda kalo nk brjln nnti.

gilerrrr jeles nih sbb bln 1 dh nak pg cuti2 m'sia!isshhh....hahaahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang