thumbnail

Thursday, December 09, 2010

Hip Hip Horay!!Yeayyy...

Jumpa!Saya jumpa!Saya dah jumpa!
Yeahaaaaa......!!!!
Saya dah jumpa dah kwn-kwn!!
Hehehehehe.....

Jeng Jeng Jeng...


*


*


*


*


*

*

*

*

*

*


*


Tadaaaaaaaaa....


Inilah yg dicari-cari nyer!
Ishh ishh ishh....punyer la susah nak cari benda alah nie tuhan aje yg tau!
Kekekeke.....rupa nyer dekat je dgn saya.Cisss bedebah......
Nak tau kat mane?Kat sebelah jekkk....
Mane lagi Gaint Maju Junction jekkk!
Cissssss.......penat la mama ni round The Mall la..One Utama la..Great Eastren Mall la..Jaya Jusco la...memang tak jumpe rupa nyer yg dekat saya tak cari pun.
Ape daaaa......siap cari kat Lelong.com, Mudah.com & E-bay ko!!

Nak dijadikan cerita en.hubby sms kirim belikan gula kat Gaint sebab saya nak pegi taska kat Th Perdana 
so round la skali kat Gaint tu alih-alih nah ko!
Terpampang depan mata!Sakit hati pun ade lega sgt pun ade biler tgk benda alah nie.
Lepas 1 seksaan.
Hahahahahhaaaa.........so harap-harap lepas ni Syahmi dpt lepaskan botol susu dia tuh.
Lagi-lagi nak kene pindah kelas 4 tahun ni sekaligus nak ajar dia tinggalkan penggunaan botol susu.

Kwn-kwn...saya happy hari nih!Hehehehee.......

3 comments:

wahida said...

alhamdulillah...ada pun...rezeki syahmi..

ayu said...

haha....tengok2 dekat je dah jumpa kan..hehe...izwa dear, kalau dah dapat tips utk ajar anak tak guna botol susu, bgtau naaaa...hehe..nak gak..

Mrs.Eady said...

wahida : syukurrr alhamdulillahhh...:D

ayu : nnti ek ku cuba dulu kalo lah menjadi akan ku war-warkan.kekekek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang