thumbnail

Monday, December 13, 2010

Kamen Riders Di Hjg Minggu.

Hujung minggu dihabiskan dgn ke Mid Valley & Klcc.
Haaaaa....bwk Syahmi pegi tgk Kamen Riders!
Alaaaa...rancangan kat tv3 tu la.Ntah aku pun ade skali 2 je tgk ngn Syahmi.
Kekekekeke.......takdelah hebat sgt Kamen Rides tu sbb nyer dia bisu jekkkkk mase jmpe bdk-bdk kat Metrojaya Mid Valley tuh!Hahahahahaa......mcm hampeh!


Sufiya takut sgt ngn Kamen Riders tuh!
Kekekekee......

Tunggu nyer dekat 2 jam dpt jmpe nyer 5 minit jek..tapi takpe yang penting anak happy ok.
Lepas tu kami meronda-ronda je sekitar Mid Valley & terus ke KLCC.










Next week nak bwk jmpe Power Rangers pulak kat One Utama.
So tungguuu.....!!

5 comments:

IDAZS said...

kamen rider? teringat anak buah yang nak beg sekolah kamen rider + belt. puas pusing mid, klcc, tak jumpa juga. bila tanya promoter toy r us, derang kata out of stock. adeeesss. kalau tau ajak dia pegi metrojaya. byk tak brg2 kamen rider izwa?

Mrs.Eady said...

idazs : masalah nyer kitaorg pun pelik nape kamen rider ni ade kat metrojaya sbb takde 1 brg kamen rider pun ade kat stu!huhuhuhu.....musykil pun ade smlm.

nieda said...

sian sufiya takut ek??kalau Humaira pun confirm takut juga

ayu said...

comeynya sufiya...hehe..dukung je..tak beratkah sufiya??

Mrs.Eady said...

nieda : nangis2 dia takut..:D

ayu : berat sufiya 9 kg..abah dia larat x larat dukung jugak laa..kekekekee...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang