thumbnail

Wednesday, December 15, 2010

Lunch Kami

Lame tak dating makan-makan ngn hubby..
Walaupun ku ni 1 bangunan tapi amat-amat jaraaaaaaaaaaaaaaannnng skali kami mkn bersama.
Ntah kenape tak tau tapi yg kami tau biler kat office dipersilakan dgn hidup sendiri bersosial dgn org lain.
Balik umah baru la dgn family.Hahahaa...ala-ala bagi mase kat diri sendiri time keje la ni.
Takde la 24 jam berkepit terkepit jekk..Hahahaha.....hadui!

So sebelum pukul 12 tadi tetibe je dpt sms dr en.hubby ckp "jom pegi mkn".
Aiksss...pelik gak ni sbb jarang dia ajak pegi mkn.Hhahahaaa...haru kami laki bini nih!
Soo..aku ape lagi terus balas "jom,tunggu kat bwh"

Kami terus pegi mkn kat Kenny Rogers kat Maju Junction.



Air Kami

Hubby punyer order

Ku punyer order

Sila sila...

Licin!

Oh....lepas kami habis makan kami dpt offer kad diskaun dari Kenny Rogers.
Ntah la kad ape tapi if kiter makan lebih dari RM50 ke atas terus dapat kad ni free berserta dgn baucer.
Kad ni bile kiter pg mkn ade kat sesetengah tempat tu kiter akan dpt point then lepas point tu dah bnyk bleh la redeem.Redeem ape aku pun tak tau sebab nyer tak katam lagi baca kat keratan kad itu.

Kad Itu


Baucer Free

Yang best nyer baucer ni ada diskaun 15% diskaun kalo kiter pegi Desa Water Park.

Sooo..mr.hubby ape lagi?
Jom kite pegi!

6 comments:

ayu said...

alamak...bestnya...so sweet la..^_^

wahida said...

oh sweet couple...nape makan x ajak I n Shidi? ekekekek...

Wina Momma Kira said...

bestnye makan berdua²an..wina dh lama x lunch ngan hubby, dulu² rajin la dia ajak huhuhuuu

actually kan wina dh lama x mkn kt KR nie..lps tgk gambar makanan itu, harus ku terjah weekend nie :-)

p/s; baru ku tau izwa & hubby keje 1 ofis

E.d.Y said...

wah...sedapnyaaaaa..terus rasa lapar

Mrs.Eady said...

wina : terjah jgn tak terjah!hehehe...mmg jarang ku war-warkan ku 1 bgnan.hehehe...kat sini pun ade setengah tak tau.

edy : menggodakan ayam tuh?hehehe..

Mrs.Eady said...

ayu : sweet?takde lasweet sgt.hahahaa....:D

wahida : nak ajak?i malu la dgn en.shidi tu.:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang