thumbnail

Thursday, December 09, 2010

Mane nak cari nie?!!

Tolong..tolong..tolong saya!
Mane saya nak cari ni..


tapi yang ade ni



Haduiiii..mane saya nak cari botol air yg ade gambar ultramen?
Saya dh beli botol ben10, transformers ntah ape2 lagi tapi Syahmi tak nak guna sedangkan tahun dpn dia kene pindah kelas tak boleh bawak botol susu. Boleh bawak botol air jekkkk....

Tolong...tolong bgtau kat mane nak cari benda alah nie..
Saya dah pegi Sogo,JJ,Great Eastren Mall semua tak jumpa...
Kat mane lagi?

6 comments:

wahida said...

alamak...tak bole tolong la...dah try tgk kat Giant ngan Tesco ke?

IDAZS said...

aduhai. memang masalah kalau anak2 suka karekter kartun yang tak ada dijual bekas airnya. mmm, aritu tgk kat chowkit ada ultraman besar lagi dari kita. tapi tak sure ada ke tak botol airnya. Biasanya kalau kartun2 jenis mcm nie byk dijual kat tempat2 yang tak berapa glamer. try izwa cari kat situ. next time kalau saya keluar n terjumpa sy bgtau yea :)

Mrs.Eady said...

wahida : dah cari dah....kat situ tak ade..

ida : ohh..kedai tepi jln kat traffic light tu kan?ultramen tinggi lagi dr kite tuh!huwaaa...kalo itu la yg dia nak tak tau la nk ckp.kekekek....

but idea tu pun ok gak myb lunch jumaat ni bleh pg kejap la kot kat situ.

nieda said...

aduss.x dapek nk tolong

ayu said...

alamak izwa..tak dapat nak tolong laa..hehe..tak pernah plak nampak..klu yg jenis mcm yg izwa sebut tu, selalu gak la nampak ..

Mrs.Eady said...

nieda : alhamdulillah dh jmpe!yeayyy...

ayu : dh jmpe rupa nyer dekat je dgn ku.cisss...gaint mj pun ade!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang